MADBLOG & LIVSSTIL

Så er de første spæde spirer kommet op i min køkkenhaven. Det er salaten der lige titter frem. Så nu må varmen gerne fortsætte, så der rigtigt kommer gang i det. Jeg glæder mig til at kunne høste lidt grønt hver dag. Sidste år fik vi intet, fordi bedene ikke fik sol nok, så i år er de flyttet helt ud i solen. Så det har bare at komme.
I drivhuset er der også rigtig gang i planterne, –  er det ikke bare en skøn årstid? Så opdager man rigtigt, hvor meget en have har været savnet.

pulled-pork-kartofler-coleslaw-19
Til aftensmaden var der ikke den store grønne fest i dag. Men det smagte vildt godt. En rest pulled pork, nogle kartofler og en god hjemmelavet coleslaw er en super sammensætning.

pulled-pork-kartofler-coleslaw-182 pers.
360 gr pulled pork (tilberedt)
lige så mange kartofler som I kan spise
revet ost
2-3 spsk barbecue sauce
salt og peber

Skræl og skær kartoflerne i tynde skiver, som kommes i et ildfast fad. Bunden skal dækkes, og du bestemmer hvor mange kartofler der skal I. Ovenpå lægges den “itu-revne” pulled pork sammen med lidt af lagen. Kom lidt barbecuesauce henover og giv et par kværn salt og peber. Dæk med revet ost.
Sæt så fadet i ovnen i ½ time, indtil kartoflerne er møre.
Kom evt. lidt over, så osten ikke bliver for mørk.

pulled-pork-kartofler-coleslaw-12
Imens laves coleslaw.
coloslaw-043 små gulerødder
1 æble
1 lille håndfuld fintsnittet salat
1½ dl mayonaise
1 dl skyr
1 spsk æbleeddike
½ spsk sennep
1 tsk sukker
salt og peber

Bland mayonnaise, skyr, æbleeddike, sennep og sukker godt, og smag til med salt og peber. Tilsæt evt. mere eddike eller sukker. Den skal være frisk i smagen uden at være for sur.
Riv gulerødder og æbler groft og vend dem i dressingen sammen med salaten. Smag til.

pulled-pork-kartofler-coleslaw-09Så er der serveret, og retten passer altså perfekt til en torsdag aften. Ja også til alle andre aftener.

print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Flere
opskrifter