MADBLOG & LIVSSTIL

Kartoffel-Pulled-Pork og Coleslaw

Så er de første spæde spirer kommet op i min køkkenhaven. Det er salaten der lige titter frem. Så nu må varmen gerne fortsætte, så der rigtigt kommer gang i det. Jeg glæder mig til at kunne høste lidt grønt hver dag. Sidste år fik vi intet, fordi bedene ikke fik sol nok, så i år er de flyttet helt ud i solen. Så det har bare at komme.
I drivhuset er der også rigtig gang i planterne, -  er det ikke bare en skøn årstid? Så opdager man rigtigt, hvor meget en have har været savnet.

Til aftensmaden var der ikke den store grønne fest i dag. Men det smagte vildt godt. En rest pulled pork, nogle kartofler og en god hjemmelavet coleslaw er en super sammensætning.

2 pers.
360 gr pulled pork (tilberedt)
lige så mange kartofler som I kan spise
revet ost
2-3 spsk barbecue sauce
salt og peber

Skræl og skær kartoflerne i tynde skiver, som kommes i et ildfast fad. Bunden skal dækkes, og du bestemmer hvor mange kartofler der skal I. Ovenpå lægges den "itu-revne" pulled pork sammen med lidt af lagen. Kom lidt barbecuesauce henover og giv et par kværn salt og peber. Dæk med revet ost.
Sæt så fadet i ovnen i ½ time, indtil kartoflerne er møre.
Kom evt. lidt over, så osten ikke bliver for mørk.

Imens laves coleslaw.
3 små gulerødder
1 æble
1 lille håndfuld fintsnittet salat
1½ dl mayonaise
1 dl skyr
1 spsk æbleeddike
½ spsk sennep
1 tsk sukker
salt og peber

Bland mayonnaise, skyr, æbleeddike, sennep og sukker godt, og smag til med salt og peber. Tilsæt evt. mere eddike eller sukker. Den skal være frisk i smagen uden at være for sur.
Riv gulerødder og æbler groft og vend dem i dressingen sammen med salaten. Smag til.

Så er der serveret, og retten passer altså perfekt til en torsdag aften. Ja også til alle andre aftener.

Mere indhold til dig

Skriv din kommentar her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *