Dejligt med fridage

Selvom det er 3 mdr. siden vi flyttede ind i vores nye hjem, er alt ikke kommet på plads endnu. Men nu begynder det at nærme sig. I bededagsferien fik vi sat hegn op om terrassen, og i torsdags kom der planter, som skal sno sig op ad hegnet. De flotteste klematis og efeu. Jeg glæder mig til, at de vokser op og der kommer blomster på.

Vi har efterhånden fået en skøn have, hvor man næsten kan finde læ altid. Og jeg nyder at sidde i haven, når vejret er godt, og bare slappe af.

Som I svagt kan skimte, er der også blevet lavet små kasser med krydderurter og spiselige blomster på terrassen, og bagved, er højbede med gulerødder, blomkål, salat, squash m.m. Jeg kan næsten ikke få nok, nu jeg endelig kan få en køkkenhave igen.

Selvom der er dejligt i haven, er der i ugens løb også blevet til en tur i klitterne på Rømø, med madkurven.

Sådan en stille aften, hvor man endda kan have stearinlys tændt på stranden. Det er vist ret sjældent her ude ved vestkysten.

De sidste 2 weekender, har vi også fået indrettet vores gæsteværelse. Det var ligesom det rum, der fik lov til at vente, men nu skulle der ske noget. Der er blevet samlet hylder, sat nye senge ind, sat hylder op og næsten alt er kommet lidt i system nu. Jeg mangler lige det sidste, så er vi ved at være på plads.

Så er der næste uge, hvor jeg skal til Mariager Saltcenter for at lave smagsprøver med deres salte. Jeg skal lave Brændenældefrikadeller og Krydrede madbrød. Brødene bager jeg hjemmefra, og frikadellerne laves på stedet. 20 kg kød er bestilt, så der skal laves omkring 3000 små frikadeller på torsdag. Jeg skal nok se, om jeg ikke får taget lidt billeder, så I kan se stemningen derfra. Jeg glæder mig, for det er mega hyggeligt der, selvom det også er lidt hårdt.

Rigtig god weekend – husk, at i morgen er det 1. juni, og så starter sommeren :-)

 

Print

Skriv gerne en kommentar - det gør mig altid glad.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*