Fisk i pande med tranebær

Fisk i pande med tranebær

Så blev det fiskedag på Tøndervej. Vi kan faktisk rigtigt godt li fisk, men det er lidt i perioder vi får det.

  • 1 porre i skiver
  • 200 g rensede markchampignoner
  • 2 store fiske fileter
  • ¼ liter madlavningsfløde
  • ½ dl tranebær eller tyttebær
    jeg brugte fra glas, men det gjorde desværre, at sovsen blev lidt underligt farvet.

Porren i skiver og champignon i mindre stykker svitses kort på panden.Tages af og venter til senere.

Fiskefileterne (jeg panerede ganske lidt, men plejer jeg faktisk aldrig), steges til de er gennemstegte.
Tages af panden, og grøntsagerne kommes igen på sammen med tranebær og fløde.
Koges ind til en pæn konsistens.

Serveres med hvide kartofler.

Print

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*