MADBLOG & LIVSSTIL

Lørdag-morgen-hygge

Endelig lørdag og man kan sove bare en time længere. Jens stod tidligt op, for han ville have loftet i mit nye køkken malet. Nu er der også kun en uge til, at vi kan begynde at flytte over i huset. Jeg glæder mig meget til at få mere plads, og også til at skulle indrette det.
Men i morges skulle jeg så selv lave morgenmad. Jeg er vant til, at det står på bordet når jeg kommer op i weekenderne. Lige et øjeblik tænkte jeg på min havregrød, som jeg også er vild med, - men så fik jeg øje på noget toastbrød, og derfor blev det til noget helt andet.

Toastbrødet fik først en tur i risteren. Så blev der lavet et lille sirligt hjerte i midten af det, og kom på panden med et lille visk olie. (Man kan også vælge at lægge brødet direkte på panden (med smør) og så først brune det på den ene side, for så vende det. ) I det lille hjerte, kommes et helt æg, som ganske langsomt stivner som det sødeste hjerte.
Og vupti, - er der en sød morgenmad, man da kun kan blive i godt humør af. Serveres gerne med tomat og andet grønt (hvis man ellers har husket at købe sådan noget).

Jo jo, kaffe fik jeg også, og alt imens fik jeg også tænkt på, hvad jeg ville lave i dag. Der er et par idéer der skal føres ud i livet, og bliver de gode, ser I dem helt sikkert her inde.

Rigtig god lørdag til jer alle!

Mere indhold til dig

2 reaktioner

Skriv din kommentar her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *