MADBLOG & LIVSSTIL

Glædelig Jul til alle!

I dag har der rigtigt været gang i køkkenet. Rødkålen er snittet og kogt, den sidste portion Surrib er lavet og står snart klar til at blive afhentet, og den sidste konfekt er kommet i glas.
Så er der brød til morgenmaden der venter til i morgen med at blive lavet, hvor træet også skal pyntes. Men SÅ er jeg også klar til at julen bare kan komme an.

Julefreden sænker sig, og vi skal bare nyde hinandens selskab. Men det trænger vi også til. Især efter en travl dag i dag, som selvfølgelig også indeholdt et af mine stunt - bilnøglerne var væk! Vi havde hentet et juletræ, og jeg kunne ikke huske hvor jeg havde gjort af dem. Heldigvis fandt vi dem igen, - eller juletræs-manden fandt dem, for jeg havde tabt dem hos ham. Pyha, julen blev reddet.

Julen starter her i morgen, d. 23.12., hvor sønnen og svigerdatteren kommer hjem fra Aarhus. De skal selvfølgelig trakteres med en rigtig julefrokost i morgen aften, sammen med en god portion julehygge. Jeg glæder mig meget til de kommer.

Tirsdag, som jo er den 24. december OG JULEAFTEN, bliver vist som hos de fleste. En dejlig, afslappende dag, julebesøg på kirkegård, hvor vores datter ligger, og så selvfølgelig juleanden med tilbehør og ris ala manden.

Glædelig Jul samt et Godt og Lykkebringende Nytår til alle mine læsere.

Jeg håber at I alle holder ved, og kigger med også i 2014. Uden jer, var der slet ikke nogen blog. Det er jer, som giver mig energien og lysten til at dele ud af det jeg laver i køkkenet. Og så håber jeg at se en masse nye læsere, der er plads til rigtig mange herinde og på Facebook.

Til slut,  får I lige et par billeder af Julekonfekten, som vi først må smage på i morgen, når vi har fået Julefrokosten.

Mere indhold til dig

Skriv din kommentar her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *