Kirsebærdrømme

Kirsebærdrømme

300 gr mel
50 gr smeltet chokolade (gerne 70%)
1 tsk bagepulver
1 tsk natron
70 gr  smør
140 gr  sukker
1 stort æg
1  tsk Vanilje
kirsebær syltede eller friske (udstenede)

Glasur
100 gr  chokolade
½ dl   fløde
½ dl Kirsebærsirup fra Selleberg

Rør smør og sukker godt til det er en let og luftig masse. Tilsæt æg og vanilje og pisk godt.
Tilsæt kakao, mel, salt, bagepulver og natron til blandingen.

Dejen formes til små kugler, og sættes på bagepapir. Tryk ned i midten på dem med tommelfingeren. Et afdryppet kirsebær sættes i hver. der bliver ca 40 kager ud af portionen.
Bages ved 200 gr i ca 10 min.

Glasur:
Chokolade og  mælk varmes op i en gryde til chokoladen er smeltet. Kom  kirsebærsirup i. Er massen for tyk, kommes mere saft i. Kom ca 1 tsk af glasuren over hver kage, så det lige dækker kirsebærret.

Gode at fryse.

Print

2 Comments

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*