• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
Jensens Madblog » Sæson » Grill Mad » Hakkebøffer på Egetræ

Hakkebøffer på Egetræ

Udgivet: 28. maj. 2012. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 9. feb. 2023.

Så var det så vidt, at  'Æ Boef Bræt'  skulle på grillen igen. Denne gang ville vi prøve med en hakkebøf og kartoffelmos. Brætterne fik igen en god omgang olie, og lå og trak i ca. 4 timer.

2 formede hakkebøffer af godt oksekød
6 pæne champignoner
smør til stegning
salt, peber

Bøfferne steges på en varm pande med smør, indtil de får en smuk brun stegeskorpe.
Champignon, skåret i mindre tern, vendes kort i stegeskyen, og kommes ovenpå bøfferne.
Krydres med salt og peber, og lægges på brættet.

4 bagekartofler
Masser af krydderurter, jeg brugte persille
Smør
Mælk

Kartoflerne koges godt møre, moses med krydderurter, smør og mælk til en god kartoffelmos. Smages til med salt.
Kartoffelmosen sprøjtes ud på bøfferne. Mine blev helt dækkede, men næste gang vælger jeg nok at nøjes med at sprøjte en krans udenom bøfferne. De skal have lidt for lang tid efter min mening, når varmen skal helt igennem mosen.

Et par asparges kommes ved bøffen og så er det klar til at komme på grillen, over indirekte varme.

Når mosen får en pæn farve (ca. 15- 20 min ), er det færdig. Serveres evt med gulerødder, salat eller hvad man har lyst til OG et glas god vin!

Velbekomme!

Mere inspiration

  • Tomater på grillen
  • Portobellosvampe med asparges og pesto
  • Lav mad på grill
    Grilltips og Grillburger
  • Kartoffelsalat og rødvin

Se mere indhold på bloggen

Julekugler og Bounty

Kirsebærkage

Økologiske søndagsboller

Advents-Æbletærte

gammeldags pandekager

Gammeldags pandekager - klumpefri pandekagedej

Nøddetern ala konfekt

Banan Bernhardt

Andet end musik
SMUKFEST 2017

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Brunkål - den rigtige opskrift på karamelliseret kål
  • Wok med svinekød, kokosmælk og nudler
  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør

Copyright © 2025 · Jensens Madblog.