Som I sikkert har lagt mærke til, er der ingen madplan i sommerperioden. Det giver plads til impulsive grillaftener som det blev til i dag. Man kan jo ikke altid regne med sommeren her i Danmark, så når muligheden byder sig, er det med at få kødet smidt på grillen.
Selvom det er mandag og alle har ferie, altså undtaget os, kan vi jo godt hygge med et godt stykke kød. Valget faldt på 2 lækre stykker kalvekød.
2 kalvesnitzler
1 økocitron
citronsalt eller alm. salt
peber
60 gr gorgonzola
30 gr blødt smør
2 forårsløg
Drys kødet med revet citronskal og citronsalt og peber, og lad ligge til det skal på grillen. Grilles ca. 3 min på hver side, alt efter tykkelse af kødet.
Bland gorgonzola, smør og fintsnittede forårsløg sammen og kom det ovenpå bøffen inden servering. Lad det gerne ligge og smelte lidt, så det flyder ud over bøffen.
Hertil kan serveres nye kartofler der er kogte og vendt i lidt smør og persille inden servering, samt en god salat af årstidens grønt.
Hurtig og nemt, og rigtig lækkert.
Lige et billede, mens vi ventede på at kødet skulle blive klar. Alt var klar til fotografering 🙂
Skriv din kommentar her