• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
Jensens Madblog » Frokost & Forret » Forretter » Wienersalat

Wienersalat

Udgivet: 14. okt. 2012. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 9. feb. 2023.

Brødrene Price laver en rigtig god salat med wienerpølser. Den har jeg justeret lidt, så den passer med min smag. Den er hurtig at lave, smager godt og alle kan li' den. Og så kan den bruges både til frokost, eller som en forret. Ja den kan endda laves med rester, som man nu lige har.

Wienersalat
4 kyllingepølser (eller wienerpølser)
4 syltede agurker (jeg brugte 8 små cornichons)
4 kartofler - kogte
1 løg
4 gode spsk skyr (eller creme fraiche)
4 spsk mayonnaise
4 tsk grov bornholmersennep med honning
Hvidløg
Salt og peber

Ristet brød eller blade af spidskål.

Pølserne skæres i tynde skiver. De kogte kartofler skæres i tern, og løg og agurker skæres i meget små tern.

Skyr, mayonnaise og sennep blandes godt sammen og smages til med hvidløg, salt og peber. Vend fyldet i dressingen.

Hvis salaten skal i ruller, vaskes blade af spidskål og tørres godt, inden hver enkelt blad rulles rundt om en klat wienersalat. Kom evt. en stikker i, eller bind en sløjfe om rullerne, så de ikke triller ud.

Salaten smager også rigtig godt på et stykke ristet brød.

Velbekomme!

Mere inspiration

  • Søde porrer til forret
  • Spyd med pasta-pizza
  • Bagte agurker
  • Søde kartofler med Bønnesalsa

Se mere indhold på bloggen

Økologiske søndagsboller

Forårssnegle med lækkert fyld

Lav mad på grill

Grilltips og Grillburger

Snacks til dip eller måske ost.

Jerk Kyllingelår

Oplev øko-køerne danse til Økodag over hele landet

"Mad for Alle"

Blåbær "Tiramisú"

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Brunkål - den rigtige opskrift på karamelliseret kål
  • Wok med svinekød, kokosmælk og nudler
  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør

Copyright © 2025 · Jensens Madblog.