Wienersalat

Brødrene Price laver en rigtig god salat med wienerpølser. Den har jeg justeret lidt, så den passer med min smag. Den er hurtig at lave, smager godt og alle kan li’ den. Og så kan den bruges både til frokost, eller som en forret. Ja den kan endda laves med rester, som man nu lige har.

Wienersalat
4 kyllingepølser (eller wienerpølser)
4 syltede agurker (jeg brugte 8 små cornichons)
4 kartofler – kogte
1 løg
4 gode spsk skyr (eller creme fraiche)
4 spsk mayonnaise
4 tsk grov bornholmersennep med honning
Hvidløg
Salt og peber

Ristet brød eller blade af spidskål.

Pølserne skæres i tynde skiver. De kogte kartofler skæres i tern, og løg og agurker skæres i meget små tern.

Skyr, mayonnaise og sennep blandes godt sammen og smages til med hvidløg, salt og peber. Vend fyldet i dressingen.

Hvis salaten skal i ruller, vaskes blade af spidskål og tørres godt, inden hver enkelt blad rulles rundt om en klat wienersalat. Kom evt. en stikker i, eller bind en sløjfe om rullerne, så de ikke triller ud.

Salaten smager også rigtig godt på et stykke ristet brød.

Velbekomme!

Print

Skriv gerne en kommentar - det gør mig altid glad.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*