MADBLOG & LIVSSTIL

Brownies er altid gode, og der findes et hav af variationer. Men fælles for alle, er chokolade og en ret fugtig konsistens.
Jeg fik lyst til at lave en ganske almindelig brownies, men med marshmellows imellem, – de er bestemt en succes, men meget sødt. (øh – eller også er det fordi jeg har smagt for mange stykker af den).

Brownies med Marshmellows

115 gr smør
100 gr chokolade 70%
225 gr rørsukker
2 store æg
100 gr hvedemel
½ tsk bagepulver
1 tsk vaniljesukker
80 gr. hakkede valnødder
60 gr marshmellows

Smør og chokolade skæres i små tern og  smeltes sammen i en gryde. Sukker og æg piskes rigtig godt sammen, jo længere der piskes, jo mere luftig bliver kagen. Så vil du have en fast og lidt tung brownie, skal du kun lige piske så det er samlet.
Sigtet mel, bagepulver og vaniljesukker vendes forsigtigt i sammen med chokolade/smør blandingen og de fint hakkede valnødder.

Kom halvdelen af dejen i en form (ca. 20×20 cm) – læg marshmellows, der er skåret/klippet/revet i mindre stykker over dejen, og kom den resteren dej over, så de bliver helt dækket. Titter de op af dejen, bliver de nemt sorte når kagen bages.

Så er det bare i ovnen med formen, og bage den i ca. 20 min ved 200 gr. Hold øje med den, brownies skal stadig føles lidt blød, men begynde at slippe kanten på formen.

Afkøles helt inden den skæres i skiver. Kan smøres med chokolade eller drysses med flormelis, – eller slet ingen ting. Den smager godt lige meget hvad!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Flere
opskrifter