• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
Jensens Madblog » Hoved- & Småretter » Vildt & Fjerkræ » Kyllingebryst med spinat og ost

Kyllingebryst med spinat og ost

Udgivet: 19. jul. 2013. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 9. feb. 2023.

Kyllingebryster med fyld, smager fantastisk. Opskriften er fundet hos Marie Melchior, og har et meget pikant fyld af ost og spinat.

Kyllingebryst med spinat og parmaskinke
4 kyllingebryster
75 gr babyspinat
80 gr parmaskinke (1 pakke)
1 løg
250 gr mascarpone
50 gr revet parmesan

Damp spinaten på en varm pande til den falder sammen og vandet fordamper. Lad spinaten afkøle helt, inden den blandes med løg i små tern, og parmaskine i tern.
Bland denne blanding med mascarpone og parmesan.
Skær en lomme på langs i hvert kyllingebryst. Kom fyldet i brystet og pak dem ind i folie, så fyldet ikke kan løbe ud.  Læg rullerne med kyllingebrysterne i en gryde med kogende vand, og kog dem 15 min. ved meget sagte varme.
Pak hver rulle ud, og brun dem på en varm pande lige inden servering, så de får lidt farve.

Kan serveres med nye kartofler og en kold sauce af creme fraiche der er blandet med finthakket persille og krydret med salt og peber.

En rigtig sommerret.

Mere inspiration

  • Kyllingesalat med pærer
  • Glaseret Kylling
  • Aften med en Gråand
  • Kardemomme og kylling

Se mere indhold på bloggen

billede med surdejsstykker

Surdejsstykker - lækre boller med surdej

Så blev det atter Grill-vejr.

Salat med spejlæg

Kødboller i Tikka Masala

Kagen der matcher stuen

Sol og Cremet Iskaffe

Bagt Hokkaido

Klatter af byggrød med stegte løg

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Brunkål - den rigtige opskrift på karamelliseret kål
  • Wok med svinekød, kokosmælk og nudler
  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør

Copyright © 2025 · Jensens Madblog.