Kyllingebryster med fyld, smager fantastisk. Opskriften er fundet hos Marie Melchior, og har et meget pikant fyld af ost og spinat.
Kyllingebryst med spinat og parmaskinke
4 kyllingebryster
75 gr babyspinat
80 gr parmaskinke (1 pakke)
1 løg
250 gr mascarpone
50 gr revet parmesan
Damp spinaten på en varm pande til den falder sammen og vandet fordamper. Lad spinaten afkøle helt, inden den blandes med løg i små tern, og parmaskine i tern.
Bland denne blanding med mascarpone og parmesan.
Skær en lomme på langs i hvert kyllingebryst. Kom fyldet i brystet og pak dem ind i folie, så fyldet ikke kan løbe ud. Læg rullerne med kyllingebrysterne i en gryde med kogende vand, og kog dem 15 min. ved meget sagte varme.
Pak hver rulle ud, og brun dem på en varm pande lige inden servering, så de får lidt farve.
Kan serveres med nye kartofler og en kold sauce af creme fraiche der er blandet med finthakket persille og krydret med salt og peber.
En rigtig sommerret.
Skriv din kommentar her