MADBLOG & LIVSSTIL

Jeg er blevet vildt betaget af at lave mine egne snapse. Egentlig kan jeg slet ikke lide snaps, eller det vil sige, det bildte jeg mig ind. Jeg kan nemlig ikke lide den snaps man typisk får til sildemadden. Men en dag smagte jeg en kryddersnaps, lavet med valnødder, og så var jeg solgt. Tænk jeg først opdager livet som snapsenyder nu.
Jeg kan slet ikke få stoppet med at prøve at komme alt muligt i en flaske vodka. Vodka fordi den er neutral i smagen.

blomme-snaps-2014
solbaerRom_2014
Jeg har eksperimenteret med, blommesnaps, jordbærsnaps, appelsintimiansnaps, porsesnaps og ribssnaps. Og så har jeg lavet en solbærrom, som er blevet så fantastisk god, at den næsten ikke kan få lov til at stå den måned, den skal vente endnu. Og så startede den egentlig med en grum fejl. Jeg kom til at købe en Captain Morgan i stedet for en mere neutral rom. Og så endte det så godt.
Den skal drikkes til en pigeaftenen gang i vinter.solbaer-rom mix

print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Flere
opskrifter