• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
  • skildpadde kys
    Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • gulerodssuppe med torsk
    Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • hokkaidosuppe med bacon
    Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • verdens bedste æggekage
    Æggekage på pande med lækker salat
  • mørbradgryde med champignon og paprika
    Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • grøntsagsgryde med hakket oksekød og spidskål
    Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • ølkage opskrift
    Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • hakkebøf med bløde løg
    Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør
  • millionbøf med pasta eller kjartoffelmos
    Lækker millionbøf med pasta eller kartoffelmos
  • et billede med kiksekage uden palmin
    Nem kiksekage - opskrift med eller uden palmin
  • makronkager med makroner
    Makronkager - små kager med makroner
  • luksus hindbærsnitter
    Luksus hindbærsnitter med crumble
Jensens Madblog: Forside » Supper

Gulerodssuppe med tomater

Udgivet: 9. sep. 2012. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 9. feb. 2023.

Suppetiden er startet her, og en god suppe af grøntsager er noget af det bedste. Hvis der så også er lidt bacon på toppen, er det rigtig godt.

Denne suppe er hurtig lavet, og i løbet af ½ time, er middagen klar.

Gulerodssuppe med Tomater
(4 pers.)
500 gr gulerødder
4 store modne tomater
4 forårsløg eller 1 stort alm, løg
2 fed hvidløg
1 l. grøntsagsbouillon
1 tsk karry
2 tsk basilikum
2 spsk creme fraiche
salt, peber

Bacon, brødcroutonner, flutes.
Gulerødder, tomater og forårsløg skæres i mindre stykker og vendes på en varm pande med smør. De skal ikke steges, kun lige ændre lidt farve.
Hvidløg, bouillon og krydderier tilsættes, og suppen koger i ca. 20 min.
Tages af varmen og blendes godt. Jeg kan godt lide, at der er lidt bid i, men vil man have en helt glat suppe, blender man blot til den er glat.
Tilsæt creme fraiche og smag til med ekstra krydderier.

Imens suppen koger, kan man stege bacon til topping. Croutonner er også gode på suppen, ligesom et godt brød er perfekt til.

Velbekomme!

Mere inspiration

  • et billede med jordskokkesuppe
    Cremet jordskokkesuppe med kantareller
  • billede med tomatsuppe
    Tomatsuppe - fyldig og lækker suppe med tomat
  • Iskold Blommesuppe
  • Japansk Ramen med and

Se mere indhold på bloggen

En aften hos Restaurant ROS

Med HelloFresh måltidskasser er det altså nemt

lasagne med søde kartofler

Lasagne med søde kartofler

Salat med blomkål

Ostekageis på mandelbund

Ris ala Mande med Kanelsvesker

Hindbær-Appelsin Marmelade

cookies med chokolade

Cookies med chokolade - sprøde chokoladecookies

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør
  • Lækker millionbøf med pasta eller kartoffelmos
  • Nem kiksekage - opskrift med eller uden palmin

Copyright © 2023 · Jensens Madblog.