MADBLOG & LIVSSTIL

Grillet Brie med Jordbær

Det har været en varm weekend, - og også RIGTIG varm. Det eneste man sådan rigtig har haft  lyst til, var en stor kande isvand, men lidt mad har der nu også skullet til. Lørdag aften, valgte vi at tage noget mad og en flaske rødvin med ud til Kammerslusen ved Ribe. Det var det skønneste vejr, helt stille og varmt. Og mens solen, der var knald rød, gik ned i vest, nød vi maden, rødvinen og den smukke natur.

Når vejret nu bliver bare en anelse køligere, skal der atter tændes op i grillen, og måske skal der denne her brie på som en lille dessert. Det er så praktisk, at når bøfferne er færdige og mens de spises, ligger brien på grillen og hygger sig under låget. Efter 20-30 min er den klar til at servere til frisk frugt og gerne lidt sirup. Frugten skal selvfølgelig være søde jordbær lige nu hvor de er i sæson.

Find en folieform der passer til brien, og læg den klar herpå. Når koteletterne og grøntsagerne er klar til servering, sættes foliebakken med brien ind over briketterne. Kom gerne lidt friske krydderurter ned i gløderne, eller røgesmuld. Læg låg på grillen og nyde maden.
Efter 20 -30 min er desserten klar og kan tages af grillen. Pas på, osten er meget varm.

Server den varme og flydende ost med lidt sirup, nye solkyssede jordbær og evt. brød der er ristet på grillen. En nem og dejlig dessert.

Mere indhold til dig

Skriv din kommentar her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *