Pizza med rester

2½ bøf fra kalvestegen, 2 bagte kartofler og lidt asparges og champignon, bliv til fyld på en pizza.

Pizzabund
30 gr gær
3 dl lunkent vand
3 spsk olie
1 tsk salt
150 gr durummel
300-350 gr hvedemel

Gør røres ud i vandet, og resten tilsættes. Hæver 1 time, inden den trykkes/rulles ud som en tynd pizza.


Pizzafyld
3 spsk cremefraiche
oksekød i tynde skiver
kartoffel i tynde skiver
½ squash i tynde skiver
asparges og champignon rester
Revet ost
krydderier
Salt

Smør bunden med cremefraiche, og fordel fyldet hen over. Slut med ost og krydderier efter eget ønske.

Bages ved 225 gr i ca 25 min eller til den er brun og sprød i kanten.

Server evt. med ekstra creme fraiche.

Print

Skriv gerne en kommentar - det gør mig altid glad.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*