MADBLOG & LIVSSTIL

Senneps Dressing til næsten alt

Indlægget indeholder affiliate links. 
Jeg tror det der december-ræs lige så stille begynder at banke på her hos os. Ikke fordi det vi skal er specielt julet (ikke alt i hvertfald), men fordi alle weekender indtil jul faktisk er optagede. Vi ville frygtelig gerne ses med vores skønne venner inden jul, men det kan simpelthen ikke lade sig gøre. Naboerne havde vi også planer om at invitere til en hygge-spise aften, - men ak. Så er det godt, at der kommer masser af weekender efter jul og i det nye år. Pyha, nye år, det er jo lige om lidt! Jeg forstår slet ikke at vi er så langt henne på året, det har jo lige været sommer.
Nå ikke mere selvmedlidenhed over at der ikke er weekender nok i året, - nu er det nu, og det skal nydes. På fredag skal jeg til julefrokost, og tænk engang, tøjet er allerede klar. Det er altså tidligt for mig, som ofte lige skal finde en kjole enten dagen inden eller samme dag. Men denne gang skulle det altså være et par dage før. Så jeg er helt klar.

Det jeg egentlig skulle, var at fortælle jer om en dressing som er super nem og mega lækker. Jeg fandt den på nettet, da jeg søgte efter hurtige, nemme og alligevel spændende opskrifter. Jeg havde et par frikadeller i fryseren, som jeg tænkte kunne kommes i en frikadellesandwich. Og så var en sennepsdressing jo lige perfekt. Der er forøvrigt også mange andre rigtig gode og spændende opskrifter på den side.

Dressingen er god både som dip med lidt sprødstegte rodfrugter, kold sovs til f.eks. frikadeller og som dressing i en burger.

Senneps Dressing
1½ dl mayonnaise
¾ dl creme fraiche 18%
2 spsk stærk sennep
1 spsk sød sennep
Salt, peber

Bland det hele sammen og smag til med salt og peber. Hurtigt ikke? Og det smager godt!

Kan I alle have en fantastisk aften, mens regnen og blæsten regerer udenfor 

Mere indhold til dig

Skriv din kommentar her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *