Den lækreste Æblekage

250 g sukker
3 æg
1 dl creme fraiche
2 bananer
100 gr smeltet smør
200 g mel
50 gr kokosmel
2 tsk bagepulver
1 tsk vaniljesukker
3 store syrlige æbler (ca 200 gr)


3 – 4 spsk sukker
1 tsk kanel
25 g mandelflager

Rør sukker og æg skummende og luftig. Sigt mel, bagepulver og vaniljesukker og vend det forsigtigt i æggeblandingen, sammen med smeltet smør, kokos, mosede bananer og æbler i små tern.

Kom dejen i en bradepande – 20 x 30 cm.  Bland sukker med kanel og drys det over dejen.

Bag i en 190 grader varm ovn, i ca. 35 min. Bagetiden kan variere alt efter ovnen, så prøv med en træpind, om kagen er bagt (der må ikke hænge dej ved, når du tager pinden op af kagen).

Print

Skriv gerne en kommentar - det gør mig altid glad.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*