• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
Jensens Madblog » Sæson » Frugter & Bær » Kiwi Marmelade

Kiwi Marmelade

Udgivet: 17. aug. 2013. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 9. feb. 2023.

4 lidt for modne kiwier, blev forvandlet til 2 glas Kiwi-Marmelade. Det er første gang jeg prøver det, men er en god og anderledes marmelade til brødet. Og så er den ret hurtig lavet.

Som lidt ekstra krydderi, til satte  jeg lidt mousserende sød vin (Asti), men er ikke nødvendigt.

Kiwi Marmelade (2 glas)
4 modne kiwier (300 gr uden skræl)
150 gr. sukker
2 tsk limesaft (evt. citronsaft)
½ dl mousserende vin
1 tsk økologisk geleringsmiddel

Skræl kiwierne og mos dem let sammen med sukker og geleringsmiddel. Lad det stå i en ½ time.
Tilsæt limesaft og kog marmelade i 3-4 min. Tilsæt vin og kom marmeladen på skolde glas.

Mere inspiration

  • Æblesnitter
  • Nøddemarengs med Rabarber og flødeskum
  • Blommegrød med mandler og is
  • Pæresaft

Se mere indhold på bloggen

Laksefrikadeller med kold kryddersauce.

billede med banankage med chokolade

Saftig banankage med chokolade

Bagte Rødbeder med Brie

Karamelkagen til weekenden

Salat med rester af Mortens And

Julegrisen er Økologisk

Budweiser og rub til grillsæsonen

Australsk Kiksekage som konfekt

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Brunkål - den rigtige opskrift på karamelliseret kål
  • Wok med svinekød, kokosmælk og nudler
  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør

Copyright © 2025 · Jensens Madblog.