• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
  • skildpadde kys
    Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • gulerodssuppe med torsk
    Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • hokkaidosuppe med bacon
    Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • verdens bedste æggekage
    Æggekage på pande med lækker salat
  • mørbradgryde med champignon og paprika
    Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • grøntsagsgryde med hakket oksekød og spidskål
    Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • ølkage opskrift
    Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • hakkebøf med bløde løg
    Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør
  • millionbøf med pasta eller kjartoffelmos
    Lækker millionbøf med pasta eller kartoffelmos
  • et billede med kiksekage uden palmin
    Nem kiksekage - opskrift med eller uden palmin
  • makronkager med makroner
    Makronkager - små kager med makroner
  • luksus hindbærsnitter
    Luksus hindbærsnitter med crumble
Jensens Madblog: Forside » Sæson » Frugter & Bær

Pæresaft

Udgivet: 21. sep. 2018. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 9. feb. 2023.

Der findes forskellige slags pærer, og ikke alle har så meget smag, at de kan bruges til saft. Men er du heldig og have de mest smagfulde pærer i haven, eller hos grønthandleren, kan du hurtigt lave en flaske med dejlig saft til en forfriskende alkoholfri drinks. Bland blot din pæresaft med lidt vand, fyld op med masser af isterninger og godt med de flotte æble tangperler og et par blade fra citronmelisse.

[ingredients title="PÆRESAFT"]
giver ca. 1 l saft

  • 1 kg modne pærer - med masser af smag
  • 1 citron saften heraf
  • 1 stk vanillestænger
  • ca. 350 gr rørsukker pr. l. saft
  • Atamon eller spiritus til skylning af flasker
  • Æble Tangperler og citronmelisseblade til servering

Skær pærerne i mindre stykker, og kom dem op i saftkogeren. Kog indtil de er faldet helt sammen og al saften er trængt ud.

Tap saften af i en ren gryde og tilsæt citronsaft. Skrab kerne ud af vaniljestangen og bland med sukkeret inden det kommes i saften. Kog op så al sukker er smeltet. Smag til om der skal mere sukker i.

Skold en flaske med spiritus evt. atamon, og hæld den varme saft op i. Luk straks til.

Saften skal blandes op med lidt kold vand, når du skal drikke den. Server saften med isterninger og æble tangperler.
[/ingredients]

Mere inspiration

  • Æblesnitter
  • Nøddemarengs med Rabarber og flødeskum
  • Blommegrød med mandler og is
  • Hindbærdessert

Se mere indhold på bloggen

Hvide Asparges og Spansk Skinke

kødboller med tomatsauce lady og vagabonden pastaret

Kødboller med tomatsauce - Lady og Vagabonden opskrift

Gulerodsbrud

Æbledessert

Salat med farver

Kylling med ananas og karrysovs

Kylling med ananas og karrysovs

Strandkål-salat

Baileys Brownies med Ost.

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør
  • Lækker millionbøf med pasta eller kartoffelmos
  • Nem kiksekage - opskrift med eller uden palmin

Copyright © 2023 · Jensens Madblog.