• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
Jensens Madblog » Brød & Sødt » Småkager » Mandelsnitter

Mandelsnitter

Udgivet: 15. dec. 2016. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 9. feb. 2023.

I dag får I opskriften på den anden dej som kom i køleskabet. Jeg synes bare det er så dejligt, at man kan lave dejen den ene dag, og bage den næste. Så går det jo ret hurtigt.  Egentlig var det vaniljekranse med små stykker mandler jeg ville lave, men fandt så lige denne her opskrift, som lød betydelig nemmere. Jeg synes altid det er lidt besværlig med vaniljekranse, selvom de smager du godt. Men det gør disse Mandelsnitter også.

Opskriften fandt jeg på Hjemmets side.

Mandelsnitter

125 g blødt smør
200 g sukker
1 æg
1½ tsk bagepulver
½ tsk mandelessens
25 g mandelmel
200 g hvedemel
50 g hakkede mandler
50 g flormelis
1-2 spsk vand

Pisk smør og sukker luftigt i røremaskinen eller med elpisker. Tilsæt æg og mandelessens og pisk til det er godt blandet. Rør mandelmel, mandler, bagepulver og hvedemel i, til dejen er samlet.
Dejen pakkes ind i husholdningsfilm, og lægges i køleskabet til næste dag.

Del dejen i 4 lige store dele og form til 4 ruller i bagepladens længde. Læg 2 ruller på hver bageplade med god afstand imellem og tryk dem lidt flade med hånden.

Bag stængerne ved 190 grader  i ca. 12 minutter, til stængerne er let gyldne. Skær stængerne i stykker, mens de stadig er varme. Afkøles på en rist.

Rør flormelis og vand godt sammen og dryp glasuren på de afkølede snitter.

Mere inspiration

  • Julede Havregrynssnitter
  • Minnie Mouse Popcakes
  • Bastogne småkager
  • Morgenmads Cookies

Se mere indhold på bloggen

Tomater på grillen

Rice Karameller

Søndag i Den Gamle By

Pandekager med fyld

Påske Gulerodskage

Ramsløg Salt

Marineret Rejesalat

Ørredfilet med topping

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Brunkål - den rigtige opskrift på karamelliseret kål
  • Wok med svinekød, kokosmælk og nudler
  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør

Copyright © 2025 · Jensens Madblog.