Spinatpandekager

Spinatpandekager

 

En lille hurtig og super lækker ret. Og så kan man bruge meget af det man alligevel har i køleskabet,  næsten alt kan bruges som fyld i pandekagerne. Pandekagerne kan bages af almindelig pandekagedej (ikke søde), men jeg ville have med lidt ‘gods’ i, så det blev mere ala amerikanske pandekager.

Spinatpandekager

2½ dl mel
2½ dl mælk
1 æg
1 tsk salt
½ tsk sukker
1 lille tsk bagepulver
15 gr smør
Hakket persille

Spinatblade

Bland alt sammen til pandekagedejen og drys lidt finthakket frisk persille i dejen. Varm panden op og kom lidt olie på panden for hver pandekage. Hæld lidt dej på panden og læg spinatblade ned i. Jeg kom mange på. Bag pandekagen på begge sider til den er lysebrun.

De bliver tykke og lækre, men kan stadig rulles om fyldes.

Fyld med kylling

2 kyllingebryster uden skind og ben
Peberfrugt
Champignon
Små tomater
Salat
Friske krydderurter

Mozzarella ost

Kyllingebrysterne skæres i tern og steges på en varm pande med lidt olie og krydderier. Resten skæres i mindre stykker og fordeles i pandekagerne sammen med kyllingestykkerne. er man til dressing, kan der kommes lidt i, inden de rulles sammen. Læg et par skiver Mozzarella ost på hver pandekage og sæt dem i ovnen til osten er smeltet.

Kan serveres med en salat af vandmelontern, salat, tranebær og masser af frisk persille.

Print

Skriv gerne en kommentar - det gør mig altid glad.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*