MADBLOG & LIVSSTIL

I disse dage, skriver jeg den ene liste efter den anden. På mandag skal jeg til Mariager Saltcenter, og lave smagsprøver til de mange mennesker der kommer til “Mad for Alle”, og der er mange ting der lige skal huskes, testes, smages og forfra igen. Smagsprøverne skal gerne være lige præcis som jeg vil have dem. I dag var jeg også henne ved købmanden og bestille varerne. Så er jeg sikker på, han har i det antal jeg skal bruge.
Når man sådan skal lave mad et andet sted, hvor der ikke er et køkken lige ved hånden, skal ALT tages med. Så jeg forsøger at tænke det hele ret nøje igennem. Heldigvis er det ikke første gang jeg er med, så jeg kan også tage den lidt på rutinen.

Så jeg tror nok, at mine aftensmaden i denne uge er lidt lette. I går fik jeg dog en idé, som måtte testes. Kan man komme balsamico tangperler ind i frikadellerne?
Med lidt bøvl, lykkedes det, og selvom det nok så lidt underligt ud, så kan jeg love jer for, at smagen af balsamico, som pludselig i et enkelt bid kommer frem, går helt fantastisk til frikadeller. Det skal det testes mere med.


I får et enkelt billede, men ingen opskrift. Det må vente til jeg har dem helt som jeg forestiller mig. Og tænker du nu, at jeg vist har det sjovt med de tangpperler, ja så er svaret ganske enkelt JA: Jeg elsker at bruge dem, lige så meget som jeg kan lide smagen af dem. Jeg kan slet ikke undvære dem i mit køkken længere. Og lige nu rumler der en idé med karamel, citronperler og salt. Spændende hvad det ender med.

Det sidste i dag, bliver at få at det der skal printes ud, gjort klar. Bare min gamle printer nu kan klare det hele. Ellers må jeg have det hele med på arbejdet, og printet der.

print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Flere
opskrifter