• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
Jensens Madblog » Sæson » Jul » Rødkålssalat med Amarene Kirsebær

Rødkålssalat med Amarene Kirsebær

Udgivet: 1. jan. 2012. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 8. feb. 2023.

600 g rødkål
100 g valnødder
100 g Amarena Fabbri-kirsebær
2½ spsk. vineddike
1 spsk. god olivenolie
2 spsk. saft fra kirsebærrene
1 æble i tern
Salt og peber

Snit rødkålen fint. Rist valnødderne på en tør, varm pande i et par min. Si saften fra Amarena-bærrene.  Bland alle ingredienserne undtagen nødderne og smag salaten til med saften. Ved serveringen pyntes med nødder og hele bær.

Smager godt til frikadeller og marinerede kartofler

 

Mere inspiration

  • billede med hjemmebagte kaffebrød
    Kaffebrød - mormors opskrift på sprød kage til kaffen
  • billede af ingenting, der er sønderjyske småkager
    Ingenting - opskrift på sønderjysk småkage
  • Bounty med karamelcreme
  • Hindbær Konfekt

Se mere indhold på bloggen

De lækreste Påskeæg!

Knasende kødboller med sesam

Valgflæsk med persillesovs

Guleærter og hamburgerryg

Lokale produkter fra Vibegaard

Krydderkage

Chokolade Cookies

Jordbær-Romkugler med Kokos

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Brunkål - den rigtige opskrift på karamelliseret kål
  • Wok med svinekød, kokosmælk og nudler
  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør

Copyright © 2025 · Jensens Madblog.