• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
  • skildpadde kys
    Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • gulerodssuppe med torsk
    Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • hokkaidosuppe med bacon
    Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • verdens bedste æggekage
    Æggekage på pande med lækker salat
  • mørbradgryde med champignon og paprika
    Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • grøntsagsgryde med hakket oksekød og spidskål
    Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • ølkage opskrift
    Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • hakkebøf med bløde løg
    Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør
  • millionbøf med pasta eller kjartoffelmos
    Lækker millionbøf med pasta eller kartoffelmos
  • et billede med kiksekage uden palmin
    Nem kiksekage - opskrift med eller uden palmin
  • makronkager med makroner
    Makronkager - små kager med makroner
  • luksus hindbærsnitter
    Luksus hindbærsnitter med crumble
Jensens Madblog: Forside » Dessert

Jule Creme Brulee

Ellen Jensen - Senest opdateret: 9. feb, 2023

Vi er ved den tid, hvor der serveres Ris ala mande mange steder. Og ofte er der en lille rest til overs. Den kan man bruge til en lidt anderledes Creme Brulee med en skøn smag af kanel.

4 dl. ris ala mande
3 æggeblommer
kanel
sukker

Pisk 3 æggeblommer med 2 spsk sukker. Bland risalamande i, og kom det i 2 små ildfaste skåle. Bag i vandbad i ovnen ved 150 grader i ca. 45 min. Den skal være fast på toppen, men give efter ved tryk.

Afkøl. Inden servering drysses med kanel og sukker, og der brændes med en bundselbrænder eller under grillen, til sukkeret er karameliseret.

 

Mere inspiration

  • TUC kage
    TUC kage pyntet med flødeskum og bær
  • pandekager bagt i ovn
    Pandekager bagt i ovn: En nem opskrift
  • gammeldags pandekager
    Gammeldags pandekager - klumpefri pandekagedej
  • Små påske pavlova

Se mere indhold på bloggen

Mørbradbøffer med Dukkah

Agurkesalat i glas

Sunde Muffins

Citronmandler på en mandag

Flutes i skiver

Skal du bruge Flûtes nu?

Guleærter og hamburgerryg

Hyldebærtoddy der varmer

Marcipan med nutella

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Skriv din kommentar her Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  1. Pia H

    november 23, 2013 at 7:33 pm

    Den skal jeg godt nok huske... 2 favorit desserter i en, det kan kun blive godt ;-D

    Svar
    • Ellen

      november 23, 2013 at 10:24 pm

      Synes jeg absolut du skal prøve 🙂

      God lørdag aften.

      Svar

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør
  • Lækker millionbøf med pasta eller kartoffelmos
  • Nem kiksekage - opskrift med eller uden palmin

Copyright © 2023 · Jensens Madblog.