Jule Creme Brulee

Jule Creme Brulee

Vi er ved den tid, hvor der serveres Ris ala mande mange steder. Og ofte er der en lille rest til overs. Den kan man bruge til en lidt anderledes Creme Brulee med en skøn smag af kanel.

ria-panna-cotta

smal-panna-cotta4 dl. ris ala mande
3 æggeblommer
kanel
sukker

Pisk 3 æggeblommer med 2 spsk sukker. Bland risalamande i, og kom det i 2 små ildfaste skåle. Bag i vandbad i ovnen ved 150 grader i ca. 45 min. Den skal være fast på toppen, men give efter ved tryk.

Afkøl. Inden servering drysses med kanel og sukker, og der brændes med en bundselbrænder eller under grillen, til sukkeret er karameliseret.

panna-cotta-ris

Print

2 Comments

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*