• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
  • skildpadde kys
    Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • gulerodssuppe med torsk
    Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • hokkaidosuppe med bacon
    Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • verdens bedste æggekage
    Æggekage på pande med lækker salat
  • mørbradgryde med champignon og paprika
    Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • grøntsagsgryde med hakket oksekød og spidskål
    Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • ølkage opskrift
    Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • hakkebøf med bløde løg
    Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør
  • millionbøf med pasta eller kjartoffelmos
    Lækker millionbøf med pasta eller kartoffelmos
  • et billede med kiksekage uden palmin
    Nem kiksekage - opskrift med eller uden palmin
  • makronkager med makroner
    Makronkager - små kager med makroner
  • luksus hindbærsnitter
    Luksus hindbærsnitter med crumble
Jensens Madblog: Forside » Frokost & Forret » Frokost

En heldig (frokost-)Kartoffel

Ellen Jensen - Senest opdateret: 9. feb, 2023

I weekenderne er det ofte, at vi ikke lige har lyst til så meget frokost. I dag fik vi så i stedet for, en bagt kartoffel, som smagte godt, mættede og som til med var nem at lave.
Jeg havde 3 færdigbagte kartofler stående, som blev til de heldige kartofler.

3 bagekartofler (bagte)
20 gr smør
1 æggehvide
1 stor spsk creme fraiche
1 tsk ramsløg (eller andet krydderi)
Skinke skåret i meget tynde strimler
salt og peber
Revet ost

I de bagte og kolde kartofler laves der et rundt hul øverst. Kartoflen udhules forsigtigt med en ske, så der er skal med lidt kartoffel tilbage. Pas på ikke at lave hul i den.

Bland indmaden fra kartoflerne med smør, æggehvide, smeltet smør og krydderier, og mos det godt sammen. Jeg synes der gerne må være små klumper kartofler i. Bland til sidst skinkestrimlerne i og fyld det i de udhulede kartofler. Gerne med en lille top.
Øverst kommes lidt revet ost, inden de kommes i en varm ovn og bages i ca. 30 min. Indmaden skal være varm og osten gylden.

Kartoflerne kan serveres alene, eller sammen med en lille salat. De er også gode til madpakken, hvor de nemt kan spises som fingermad med en teske.

Mere inspiration

  • billede til hjemmelavet pizza
    Hjemmelavet pizza - smidig pizzadej
  • Søde porrer til forret
  • Spyd med pasta-pizza
  • Snackpeber med fyld

Se mere indhold på bloggen

Chokoladeskåle med hindbær

Mormors lille Café

Faaborg - en smuk købstad

Kalvefrikassé med asparges

Sur-sød Kartoffelsalat

Barbecuemarineret svinekød og bagte rødbeder

Thai inspireret salat

Blomkålssalat i solen

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør
  • Lækker millionbøf med pasta eller kartoffelmos
  • Nem kiksekage - opskrift med eller uden palmin

Copyright © 2023 · Jensens Madblog.