MADBLOG & LIVSSTIL

Appetit på madbloggen

Sådan skriver journalisten fra Jydske Vestkysten, som besøgte mig torsdag formiddag i sidste uge. Vi snakkede og snakkede, eller det vil sige jeg snakkede vist. Det er som om, når man brænder for noget, er det svært at få holdt op igen. Der er kommet en fin artikkel ud af det.

Artiklen kommer i avisen onsdag, men den er allerede på nettet i dag. Så I får den lige her også.

Artiklen er skrevet af Palle Andersen og fotografen er Chresten Bergh.

Ellen-fik-appetit-på-sin-madblog-_-Tønder-_-jv-1

1340396_1280_12800_0_24_1200_750_2

1340397_1280_12800_0_24_1200_750_2

6 reaktioner

 1. Hej
  Jeg har set du har lavet nogle glaseret mørbradbøffer, hvor du skriver du gav dem 20 min i ovnen
  men ved hvor mange grader.
  Vh Britta

 2. Hej Ellen. Endelig fik jeg set dine billeder fra dit besøg på vores vingård i marts 2017. Jeg faldt tilfældigt over det på nettet. Hvor ER du god til at tage billeder ! Og mange, mange tak for din fantastiske omtale af vores sted 🙂
  Husk endelig at give dig til kende, hvis du kommer igen!!
  Vi ønsker Jer begge en rigtig glædelig jul og et godt nytår.......

  1. Hej Birte,
   Tusind tak for de søde ord, jeg er glad for I kan lide indlægget. Det er nemt at skrive om så dejligt et sted, og jeg har da også været forbi jeg siden. Næste gang skal jeg nok hilse ordentlig på 🙂
   Tak for julehilsen. Må I også have en rigtig glædelig Jul og et godt Nytår.
   Hilsen Ellen

 3. Hej "Piskeris"

  Ja her har jeg altid boet nede, men kunne du jo ikke vide. Det er et dejligt område, både hvad naturen og gode produkter angår. Og gode spisesteder er her bestemt også. Er det i næste uge, I skal her over?
  Håber I må få en rigtig god sommerferie 🙂

 4. Rigtig god omtale!

  He, og så lagde jeg pludselig mærke til, at du er fra Sønderjylland, så nu vil jeg snuse rundt på bloggen for at tjekke, om der er nogle tips til lokalområdet - jeg lægger nemlig turen forbi din hjemegn i løbet af min sommerferie 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *