• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
Jensens Madblog » Livsstil » Livet på Tøndervej » Appetit på madbloggen

Appetit på madbloggen

Udgivet: 26. jul. 2016. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 9. feb. 2023.

Sådan skriver journalisten fra Jydske Vestkysten, som besøgte mig torsdag formiddag i sidste uge. Vi snakkede og snakkede, eller det vil sige jeg snakkede vist. Det er som om, når man brænder for noget, er det svært at få holdt op igen. Der er kommet en fin artikkel ud af det.

Artiklen kommer i avisen onsdag, men den er allerede på nettet i dag. Så I får den lige her også.

Artiklen er skrevet af Palle Andersen og fotografen er Chresten Bergh.

Mere inspiration

  • Jul & Chartreuse i Aarhus
  • Oktober Pølseret og Clifton Krøniken
  • Godmorgen lørdag
  • Varm dag i Aarhus

Se mere indhold på bloggen

Madplan uge 19

Brombærsnitter med marcipan

Havtorne-Sorbet med pang

Pasta med grønkål

Kirsebærkage

Forkælelse i Bøgeskovens backstage - 2012

Kyllingesalat med pærer

Porre- & Kartoffelcreme med Torsk og Fennikel

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Skriv din kommentar her Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  1. Britta Haagen

    oktober 05, 2020 at 4:46 am

    Hej
    Jeg har set du har lavet nogle glaseret mørbradbøffer, hvor du skriver du gav dem 20 min i ovnen
    men ved hvor mange grader.
    Vh Britta

    Svar
    • Ellen

      december 05, 2020 at 6:40 pm

      Jeg havde ovnen på 200 grader. Håber de blev gode.

      Svar
  2. Birte Kulmbach

    december 12, 2017 at 5:44 pm

    Hej Ellen. Endelig fik jeg set dine billeder fra dit besøg på vores vingård i marts 2017. Jeg faldt tilfældigt over det på nettet. Hvor ER du god til at tage billeder ! Og mange, mange tak for din fantastiske omtale af vores sted 🙂
    Husk endelig at give dig til kende, hvis du kommer igen!!
    Vi ønsker Jer begge en rigtig glædelig jul og et godt nytår.......

    Svar
    • Ellen

      december 12, 2017 at 8:05 pm

      Hej Birte,
      Tusind tak for de søde ord, jeg er glad for I kan lide indlægget. Det er nemt at skrive om så dejligt et sted, og jeg har da også været forbi jeg siden. Næste gang skal jeg nok hilse ordentlig på 🙂
      Tak for julehilsen. Må I også have en rigtig glædelig Jul og et godt Nytår.
      Hilsen Ellen

      Svar
  3. Ellen

    juli 26, 2016 at 6:59 pm

    Hej "Piskeris"

    Ja her har jeg altid boet nede, men kunne du jo ikke vide. Det er et dejligt område, både hvad naturen og gode produkter angår. Og gode spisesteder er her bestemt også. Er det i næste uge, I skal her over?
    Håber I må få en rigtig god sommerferie 🙂

    Svar
  4. Piskeriset

    juli 26, 2016 at 6:49 pm

    Rigtig god omtale!

    He, og så lagde jeg pludselig mærke til, at du er fra Sønderjylland, så nu vil jeg snuse rundt på bloggen for at tjekke, om der er nogle tips til lokalområdet - jeg lægger nemlig turen forbi din hjemegn i løbet af min sommerferie 🙂

    Svar

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Brunkål - den rigtige opskrift på karamelliseret kål
  • Wok med svinekød, kokosmælk og nudler
  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør

Copyright © 2025 · Jensens Madblog.