MADBLOG & LIVSSTIL

Smukfest og Dr. Nielsen Lejren

Madblogger på SMUK FEST 2013

Så er en sjov, festlig, hektisk og skøn uge startet, i det skønneste solskinsvejr. Jeg er til SMUKFEST i Skanderborg, indlogeret i et Hotelt ved Skanderborghus, og med Pressekort og backstagearmbånd. Så er det bare igang med at blogge om maden på festivallen, og jeg kan love jer, at der er meget god mad at få også i år.
Der summer af liv og glæde og der krammes og bydes velkommen ved telte, tenthouse og dåserne.

Vi er en lille camp, der har navnet Dr. Nielsen - 4 telte og 8 personer i alderen fra 27 og til 53 år. Og der er også her gensynsglæde, som der er overalt på pladsen. Efterhånden som eftermiddagen skrider frem, møder man også andre lejre som man kender og skal hilse på. det sociale liv, er virkelig i top her.

Nej det er ikke billedet der er taget skævt, men som blot os der skal sove lidt skævt. Det kom der mange sjove situationer ud af, så vi overlever. Men vi har så til gengæld den smukkeste udsigt ud over pladsen og søen.

Åbning af Hoteltene er tirsdag kl. 16, men desværre kan man ikke få en hel masse at spise der, før selve festpladsen åbner onsdag.

Derfor har vi indkøbt lidt brød (hos Emmerys i Aarhus), salater, tun og leverpostej og fik os lavet nogle gode sandwicher og madder.
Selv tæerne fik leverpostej 🙂

Og mangler man en smørrekniv, kan en brødkniv fint bruges til formålet -
Ser det drabeligt ud?, - nej det er ganske fredeligt her i lejren.

Tirsdag aften er Sherwood området åbent, og der er festen godt igang i Wunderbar. Og der blev der hygget rigtig meget den første aften på festivallen. Tænk, der spilles musik fra kassettebånd - det er sådan nogle man købte med musik på, en gang for mange år siden 🙂

Efter et par gode og sjove timer der, var det tid til at få luft i luftmadrassen og sove, så vi kunne være friske til den første dag på SMUKFEST.

 

Mere indhold til dig

Skriv din kommentar her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *