MADBLOG & LIVSSTIL

Forår - det kribler og pibler

I går var det hundekoldt og regnede, - i dag er det blæsende, men lunt og sol. Så er det at det kribler i fingrene, så fra morgenstunden blev der købt så- og priklejord og der er nu sået en hel masse til forspirring.

Rabarber der er klar til en ny sæson

Da jeg den anden dag var nede og se om mine rabarber begynder at pible frem, stod der sørme nogle gulerodstoppe jeg skulle prøve at trække op. Og op kom de fineste små gulerødder, som havde overvintret. Så vi fik friske gulerødder i marts måned.

Det hele pibler bare frem i haven. Både i krydderurtebedet og i andre bed. Purløg, kinesisk purløg og påskeliljer.

Purlæg i krydderurtebeddet Den dejlige kinesiske purlæg er også piblet frem Vi har efterhåndende mange påskeliljer i haven. Det bliver mega flot når de springer ud

For 14 dage siden fik vi i Føtex nogle små potter med frø udleveret ved kassen. Egentlig var det til børn, men alle fik dem den dag. Og de blev sået, og nu står der bla. det flotteste ærteskud, salat og rucola i mit vindue. Det er faktisk så vidt at de er klar til at komme ud, men jeg skåner dem lidt endnu. Ærteskuddet er også fin til salaten, men et enkelt skud fylder ikke meget. Så den kommer, ligsom solsikke, aubergine, drueagurken, salaten og hvad vi ellers fik, over i en større potte og bliver indendørs lidt endnu.

I dag har gemalen sået tomater og agurker til drivhuset, og jeg fik en del andre ting sået. Jeg har kigget et par gange, men der er ikke kommet spirer op endnu - haha. Jeg må vist vente nogle dage inden der sker noget. Jeg er isæt spændt på jordbærspinaten, den har jeg ikke forsøgt mig med tidligere. Og som jeg forestiller mig, må det absolut smage godt. Og de små røde blomster er også smukke.  Trommerstikkerne er ikke til at spise - bare for en ordensskyld. Jeg synes bare de er så fine til at tørre og have i vaserne.

Og så lige i dag, kom grossisten også forbi med de flotteste stedmoderplanter. Håber I alle får en helt fantastisk god forårs-solskins-lørdag.

Mere indhold til dig

Skriv din kommentar her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *