MADBLOG & LIVSSTIL

Lammefestival

Kan indeholde affiliates links

Jeg sidder lige og kigger på programmet for Lammefestivallen, som er i fuld gang (1. - 14. juni 2016). Hold da helt op, hvor er der mange spændende arrangementer. Jeg skal med til 2 af dem, men ville helst deltage i samtlige. Men det bliver lige i overkanten. Lammefestivalen giver oplevelser for alle sanser og hele familien. Tusindvis af lam og får boltrer sig med rigelig plads og overflod af lækkert græs ved Vadehavet. I mange år, har jeg ikke været ret vild med lam, men efter jeg har smagt lam, der har gået her ude ved Vadehavet, har jeg fået en helt anden oplevelse. Det burde alle give sig selv den oplevelse, og det er jo netop det, man får mulighed for ved lammefestivallen. Smage og høre om alt det dejlige kød, vi har lige her ude vestpå. Mange restauranter tilbyder de lækreste menuer med netop LAM. I kan nå det endnu, der er stadig mange spændende arrangementer:

 • Søn. 12. jun. 2016 kl. 12
  Der vil være smagsprøver af lammekød når Nymindegab Græsningslaug varmer grillen op og et lokalt øl bryggerlaug kommer med smagsprøver af deres øl
 • Fre. 10. jun. 2016 kl. 17
  Sydvestjyske Smagsoplevelser inviterer til Lammefestival 2016 på vegne af Restaurant Herregårdskælderen og Sønderskov Slot. Gåtur ad Møllestien igennem fårefolden og fantastisk natur. - et helt fantastisk sted og super lækkert mad.
 • Lør. 11. jun. 2016 kl. 17
  Lammefestival: En aften med lammet i fokus på Vester Vedsted Vingård i samarbejde med det stolte bondefolk bag Havervadgård - Det er altså et skønt og helt unikt sted.
 • Lør. 11. og søn. 12. jun. 2016 kl. 11-16
  Vi serverer lam i caféen på Vester Vedsted Vingård i forbindelse med den 14 dage lange 'Lammefestival'
 • Ons. 15. jun. 2016 kl. 18
  Få en fantastisk kulinarisk oplevelse i den fri natur i anledning af lammefestival 2016. Arrangementet er et samarbejde mellem Henne Kirkeby Kro og Varde Ådal Lam. Der vil blive tilberedt og serveret en unik og lækker overraskelsesmenu på engen ned til Varde Å
  En sommeraften på engen ved Varde Ådal Lam - Juhuuu den skal jeg med på ;-) - og kommer I til at høre meget mere om.
 • Søn. 7. aug. 2016 kl. 12
  Indbyder til Lammefestival for hele familien den 7. august 2016 på diget ud for Havervad 12, 6780 Skærbæk. Oplev den smukke natur og smag en lækker Lammemiddag ved Naturkøkkenet.

Der er meget mere at læse på Sydvestjyske Smagsoplevelsers hjemmeside - der er listen med restauranter, hvor der serveres Vadehavslam, også med. Programmet kan også findes der.

Nu havde det været perfekt, hvis jeg havde en opskrift med lam, men det har jeg desværre ikke lige nu. Men jeg lover, at det kommer. For jeg skal selvfølgelig købe et godt stykke lam et af stederne, hvor der forhandles Vadehavslam.  (Rømø Slagteren, Fanø Slagteren, Havervadgård, Varde Ådal Lam, Hedelam og Vadehavslam.)

Mere indhold til dig

Skriv din kommentar her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *