MADBLOG & LIVSSTIL

Jeg synes jeg begynder at savne foråret. I dag købte jeg grene til at pynte i vaserne, og i mit køkkenvindue står 4 hyacinter, der er lige ved at springe ud. Så indendørs spirer foråret, og uden for mit vindue kan jeg skimte erantis der begynder at kigge op af jorden. Åh en skøn tid vi går i møde.
At solen så også afslører at vinduerne skal pudses, støvet tørres af og at en forårs rengøring snart er tiltrængt, er en helt anden side. Den glæder jeg mig ikke helt så meget til.

kage

I går kom bagelysten over mig. Den kom fordi jeg så bær og frugter i fryseren, som jeg kunne bruge. Jeg får frosset ned sommeren igennem, men glemmer lidt at bruge det. Så nu skulle det være, i hvertfald en enkelt pose hindbær.

kage2Den ene kage kom med på arbejde i dag, og det var mine kollegaer ret godt tilfredse med. Fredagskage er også hyggeligt.

Jeg bagte kagen lidt som jeg lige mente den skulle være, og fik jo selvfølgelig ikke skrevet ned. Så du må klare dig med billedet i dag. Skulle du lige have lyst til at bage en kage til weekenden, kan Mazarinkagen med kartofler give næsten den samme kage. Og den er helt sikkert god.

 

Granatæbleis i skal af hvidchokolade
Granatæbleis i skal af hvid chokolade
Kransekage Macarones med røde hindbær
Kransekage Macarones med røde hindbær

Weekenden giver grund til at spise kage. Det er fastelavn og vi skal da have fastelavnsboller. Og det er Valentinsdag, som der efterhånden vist er mange der gør lidt ud af. Jeg fandt lige denne Granatis frem, som et forslag til en valentinsdessert og lidt sødt til kaffen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Flere
opskrifter