MADBLOG & LIVSSTIL

Sprød salat

Jeg har haft en god weekend i Odense. Det blev bla. til en tur i Domkirken, lidt shopping, caféture og en dejlig lørdag aften i Odenses natteliv.
Jeg kan helt sikkert anbefale restauranten Kok og Vin. Det var 2. gang jeg skulle spise der. Sidst var jeg meget begejstret, og det var jeg også denne gang.
Lækker mad, gode vine - okay, vi var ikke helt vilde med den ene, men den passede godt til maden - , og super venlig servering. Her kommer jeg helt sikkert igen.
Lørdag aften blev afsluttet på Kræz, der er Café om dagen og fredag og lørdag aften omdannes den til natklub.
Et virkeligt dejligt sted med aldersgrænse på 20 år,  og så laver de bl.a. gode cocktails.

Men nu er det mandag, og der skal atter salat og grønt på bordet. Jeg holder meget af mine salater, så det er bestemt ingen straf. Jeg synes der er så mange gode rodfrugter og kål lige nu, de bruges flittigt. I dag blev det dog til en salat af det der lige var i køleskabet.

Salaten lavede jeg af revne gulerødder, revet hvidkål, udblødte, kogte og afkølede kikærter, grofthakkede mandler og som dressing en basilikumolie. Hurtig, nemt, frisk og sprød og så med en skøn farve. Tilsætter man lidt rester af f.eks. kylling, kan den nemt gøre det ud for et måltid.

I aften er det ren afslapning med min bog og en kop god kaffe.

Må I også få en god mandag dag og aften!

Mere indhold til dig

Skriv din kommentar her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *