MADBLOG & LIVSSTIL

Salat fra haven

Nu er det endelig så vidt, at jeg kan plukke salat i haven. Hvor er det skønt, bare at kunne hente frisk salat ind i salatskålen hver aften. Det smager jo meget bedre. Både bønner og hokaidoplanterne gror også fint, og bliver store efterhånden. Men dem må vi vente lidt enndu med at høste. Imens spiser vi salat 🙂

Det er næsten lige før, at vi slet ikke mangler at komme andet i salaten, med det kom jeg nu alligevel. En skøn og frisk salat, men en let sød dressing.

ny-salat-haven-15

Der er jo ikke nogen egentlig opskrift, og heller ikke noget vildt nyt i min salat. Men billederne var så smukke, så jeg synes I skulle have dem.

Jeg vaskede mine fine spæde salatblade, tørrede dem godt og lagde dem som bund i fadet. Ovenpå kom de dejligste grønne ærter og små cherrytomater. Lidt knas i form af solsikkekerner og en dressing rørt af cremefraiche, passionsfrugtglaze, sennep og salt og peber. Som topping friske basilikumblade.

Til salaten fik vi en lækker Kylling Ticca Masala, men den får I historien om en anden dag. Jeg havde nemlig slet ikke selv lavet den, men fået den foræret.

Husk nu, at nyde alle de lækre nye grøntsager, der pibler frem i både haverne og butikkerne. Det er det rene guld 🙂

ny-salat-haven-14.2

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *