• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
  • skildpadde kys
    Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • gulerodssuppe med torsk
    Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • hokkaidosuppe med bacon
    Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • verdens bedste æggekage
    Æggekage på pande med lækker salat
  • mørbradgryde med champignon og paprika
    Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • grøntsagsgryde med hakket oksekød og spidskål
    Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • ølkage opskrift
    Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • hakkebøf med bløde løg
    Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør
  • millionbøf med pasta eller kjartoffelmos
    Lækker millionbøf med pasta eller kartoffelmos
  • et billede med kiksekage uden palmin
    Nem kiksekage - opskrift med eller uden palmin
  • makronkager med makroner
    Makronkager - små kager med makroner
  • luksus hindbærsnitter
    Luksus hindbærsnitter med crumble
Jensens Madblog: Forside » Livsstil » Inspiration

Lokale produkter fra Vibegaard

Ellen Jensen - Senest opdateret: 9. feb, 2023

Den anden aften, fik jeg besøg af Anders Sørensen fra Vibegaard i Gasse ved Skærbæk. Med sig havde han en kurv med de lækreste safter og sirupper. Alt sammen produkter, som jeg skal igang med at lege med. Både saft og sirup smager godt direkte fra flasken, men de dyrebare dråber skal bruges i forskellige opskrifter.

Vibegaard er en saftproducent, som  laver deres egen saft, af solbær, ribs. og stikkelsbær. Det er bær fra egen plantage, og saften er helt uden konserveringsmidler og med kun lidt sukker.  På flaskerne står der Single-saft, hvilket betyder at bærrene kun  presses en gang. Dette giver dem en kraftfuld og naturlig styrke, og der opnås flere C-vitaminer end ellers, og selvfølgelig helt uden tilsætningsstoffer. Tiden fra bærrene høstes til presning er meget kort så saften beholder sin naturlige aroma og vitaminer.
Jeg skulle selvfølgelig straks smage på saften, og det smager nøjagtigt som den saft der blev kogt i mit barndomshjem. Fuld af kraft, frisk og ikke alt for sød. En saft der virkelig slukker tørsten, samtidigt med, at man kan nyde den gode smag af sommerens bær.
Saften kan fås i 4 varianter - solbær, ribs, stikkelsbær og blandet saft.

Jeg glæder mig til at få afprøvet de forskellige produkter. Egentlig har jeg allerede brugt ribssaften, nemlig til Sødsuppen, som jeg lavede den anden dag. Men der kommer mange flere, og de vil komme løbende her på bloggen.

Mere inspiration

  • Med HelloFresh måltidskasser er det altså nemt
  • Tips til ferie i Szczecin
  • Ferie i Szczecin (Stettin)
  • olivenolie
    Drømmen om Kreta

Se mere indhold på bloggen

Porre- & Kartoffelcreme med Torsk og Fennikel

Nøddetern ala konfekt

Kartoffel-Pulled-Pork og Coleslaw

Råsyltede Rødbeder

Min nye Steam Damp Koger.

Økologiske Køkkener

nem karrysuppe med koksmælk og kylling

Nem karrysuppe med kylling og kokosmælk

Rabarber Parfait

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Skriv din kommentar her Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  1. Ellen

    maj 27, 2013 at 7:07 pm

    Det har du helt ret i. Jeg er så heldig at bo tæt på dem, så har nemt ved at få produkterne. Og de bliver flittigt brugt, og man ved der er smag i deres produkter.

    Svar

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør
  • Lækker millionbøf med pasta eller kartoffelmos
  • Nem kiksekage - opskrift med eller uden palmin

Copyright © 2023 · Jensens Madblog.