MADBLOG & LIVSSTIL

Lokale produkter fra Vibegaard

Den anden aften, fik jeg besøg af Anders Sørensen fra Vibegaard i Gasse ved Skærbæk. Med sig havde han en kurv med de lækreste safter og sirupper. Alt sammen produkter, som jeg skal igang med at lege med. Både saft og sirup smager godt direkte fra flasken, men de dyrebare dråber skal bruges i forskellige opskrifter.

Vibegaard er en saftproducent, som  laver deres egen saft, af solbær, ribs. og stikkelsbær. Det er bær fra egen plantage, og saften er helt uden konserveringsmidler og med kun lidt sukker.  På flaskerne står der Single-saft, hvilket betyder at bærrene kun  presses en gang. Dette giver dem en kraftfuld og naturlig styrke, og der opnås flere C-vitaminer end ellers, og selvfølgelig helt uden tilsætningsstoffer. Tiden fra bærrene høstes til presning er meget kort så saften beholder sin naturlige aroma og vitaminer.
Jeg skulle selvfølgelig straks smage på saften, og det smager nøjagtigt som den saft der blev kogt i mit barndomshjem. Fuld af kraft, frisk og ikke alt for sød. En saft der virkelig slukker tørsten, samtidigt med, at man kan nyde den gode smag af sommerens bær.
Saften kan fås i 4 varianter - solbær, ribs, stikkelsbær og blandet saft.

Jeg glæder mig til at få afprøvet de forskellige produkter. Egentlig har jeg allerede brugt ribssaften, nemlig til Sødsuppen, som jeg lavede den anden dag. Men der kommer mange flere, og de vil komme løbende her på bloggen.

2 reaktioner

  1. Det har du helt ret i. Jeg er så heldig at bo tæt på dem, så har nemt ved at få produkterne. Og de bliver flittigt brugt, og man ved der er smag i deres produkter.

  2. Vibegaard er super lækkert! De laver nogle helt fantastiske produkter, og fortjener endnu mere anerkendelse.

    Det er muligt at få dem bragt til døren i hele landet på http://www.blok18.dk !

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *