• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
Jensens Madblog » Frokost & Forret » Forretter » Tunede Påskeæg med Wasabi og Trøffel

Tunede Påskeæg med Wasabi og Trøffel

Udgivet: 24. mar. 2018. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 9. feb. 2023.

Jeg er bare en lille smule misunderlig på de, der startede påskeferien i går. Jeg har opbrugt al min ferie, så jeg  må pænt vente med at nyde påskedagene fra på torsdag. Men så er der også 5 fridage, hvor der aboslut intet skal laves. Måske en bette tur til Aarhus og drikke kaffe, og for at følge med i, om vores kommende barnebarn nu også vokser i moderens mave. Får vi bare lidt forårsvejr, skal jeg vist også lige ud og kigge lidt på mine højbede.

Men en påskefrokost for 2 skal vi da have en af dagene, og der kommer disse Tunede æg helt sikkert på bordet. Måske de også skal på dit påskebord.

[ingredients title="Æg med Tun"]

  • 8 æg
  • 2 store spsk cremefraiche
  • 2 spsk god mayonnaise
  • 1 dåse tun i vand
  • ca. 3 tsk wasabi Cavi-artt® fra Tanghuset
  • ca.. 1 tsk trøffel Cavi-artt® fra Tanghuset
  • et par dyppe citronsaft
  • salt og peber

Start med at hælde tunfisken til afdrypning.

Kog æggene smilende. Afkøl og del dem i 2 halve.

Bland creme fraiche med mayonnaise, og smag til med citron og salt og peber. Vend den afdryppede tun i og del tunsalaten i 2 portioner.

Den ene blandes med ca. 3 tsk wasabi Cavi-artt®, men smag dig frem. Du skal kunne smage wasabien, men ikke hive efter vejret bagefter.

Den anden blandes med 1 tsk trøffel Cavi-artt®, og også her skal du smage dig lidt frem. Husk at den er lidt salt, så kom ikke for meget i.

På hver halve æg, kommes en god tsk. tunsalat og pynt med enten trøffel eller wasabi Cavi-artt®.

Sådan kan jeg bedst li dem. Men du kan også koge æggene lidt længere, så de er hårdkogte, pille blommen ud af de halveæg og blande dem i salat inden den fordeles i hullerne i æggene. Det er helt op til dig.

Æggene passer perfekt til din påskefrokost, men også på andre tider er de rigtig gode.  Her hos os er det især wasabi æg der er populære.

[/ingredients]

Mere inspiration

  • Søde porrer til forret
  • Spyd med pasta-pizza
  • Bagte agurker
  • Søde kartofler med Bønnesalsa

Se mere indhold på bloggen

Flammkuchen med Æbler

Torsk på grillen

Cremet Jordbær Sorbet

Nutella Pizza

Æbleboller

Kødsovs og pasta med krydderurter

Glutenfri brød

Altid friskbagte boller.

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Brunkål - den rigtige opskrift på karamelliseret kål
  • Wok med svinekød, kokosmælk og nudler
  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør

Copyright © 2025 · Jensens Madblog.