Bygotto med Fiskefilet

Bygotto med Fiskefilet

Bygotto:

200 gr perlespelt
2 gulerødder
10 rosenkål
1 løg
2 dl vand
1 dl revet Vadehavsost – revet

Perlespelt og vand bringes i kog, og småkoger i 15 min.
Gulerødder, rosenkål og løg skæres i små stykker. Tilsættes og det hele koger 5-10, eller til grøntsager er møre, men stadig med bid i.
Den revne ost tilsættes og det hele smages til med salt og peber.

Fiskefileter:

2 Fiskefileter
Mælk eller sammenpisket æg
Groft rugmel
salt, peber
Smør til stegning.

Vend fiskefileterne i først mælk/sammenpiske æg og derefter i rugmel, der er blandet med salt og peber.. Steges pænt brune på en pande med smør.

Jeg havde en rest franskbrød som jeg lavede et par croutoner af, og som vi fik til.

Print

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*