• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
Jensens Madblog » Hoved- & Småretter » Kødretter » Rødvinsbøffer med asparges

Rødvinsbøffer med asparges

Udgivet: 26. maj. 2013. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 9. feb. 2023.

Det var meningen, at vi skulle have haft en kalvetykkam stegt i gryden. Men fordi vi kom forsent hjem, var tiden pludselig knap. Derfor skar jeg kammen ud i tykke bøffer og lavede det lidt anderledes.

  

Kalvetykkam i lidt tykke skiver
2 dl. rødvin
1 gulerod
2 forårsløg
½ persillerod
smør
salt og peber

Krydder bøfferne med salt og peber og brun dem i på begge sider i smøret.
Rødvin, gulerod i skiver, forårsløg og persillerod tilsættes og der hældes vand ved, så det knap dækker.
Lad retten småsimre i ca. ½ time.
Tag bøfferne op, og brun dem hurtigt på en varm pande, så de får ganske lidt stegeskorpe.

Man kan bruge væden til saucen, men vi fik i stedet for en bearnaisesovs til.

Lækre friske grønne aspargesdampes i ganske lidt vand med salt, til de stadig har bid. Max 5 min.

Skiver af brune champignon brunes i lidt smør, og serveres til bøfferne sammen med en bagt kartoffel.

Mere inspiration

  • Koteletter i fad
  • Citron Koteletter & Salat
  • Flæskesteg med fyld
  • Grøntsager i Sennepssauce

Se mere indhold på bloggen

æblemuffins og efterår

Æblemuffins du lige trænger til

Svinekoteletter med rodfrugter

Syltede appelsiner og clementiner

Japansk Ramen med and

Franske Brunkager

Marinerede jordbær med Myntecreme

Mazarintærte med Jordbær

Krondyr med Brombær

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Brunkål - den rigtige opskrift på karamelliseret kål
  • Wok med svinekød, kokosmælk og nudler
  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør

Copyright © 2025 · Jensens Madblog.