• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
Jensens Madblog » Hoved- & Småretter » Sundt & Let » Persillepesto med hytteost

Persillepesto med hytteost

Udgivet: 27. jun. 2017. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 9. feb. 2023.

Jeg har længe tænkt på, at lave pesto af noget af vores persille. I dag havde jeg så en rest pinjekerne stående, der endda var ristede, så nu var det nu. Og hold da helt op, hvor er det både nemt og smager godt. Det blev så lidt min udgave af pesto, for selvfølgelig havde jeg ikke tjeket om jeg havde de andre ingredienser til pesto. Jeg brugte pestoen straks til den kartoffelsalat vi fik her til aften. Piv-lækker kartoffelsalat, som kommer på bloggen i morgen.

[ingredients title="Persillepesto"]

  • 25 gr rengjort persille
  • 40 gr ristede pinjekerner
  • 1 fed hvidløg
  • ½ dl olie
  • 2 spsk æblecidereddike
  • 1 spsk hytteost
  • salt, peber

Kom alle ingredienser i din blender og kør til det er helt glat og fint. Smag til med salt og peber, - sådan. Mere var der ikke. Så enkelt og nemt får du et lille glas pesto af den skønneste slags.

Du kan nemt lave en lidt større portion, for den kan holde sig i køleskabet en uges tid, og den bruges hurtigt.
[/ingredients]

Mere inspiration

  • Sommersalat med kartofler
  • Snackpeber med fyld
  • Fiskefrikadeller med ost
  • Pasta med Blomkålssovs

Se mere indhold på bloggen

Ris a la mande i Sommerklæ'r

Hindbær-Appelsin Marmelade

Pasta med Gorgonzola

Salat fra haven

Mrs Dunn's kage

Flæskesteg

Sjove Æblemuffins

Så er der friske ærter..

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Brunkål - den rigtige opskrift på karamelliseret kål
  • Wok med svinekød, kokosmælk og nudler
  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør

Copyright © 2025 · Jensens Madblog.