Persillepesto med hytteost

Persillepesto med hytteost

Jeg har længe tænkt på, at lave pesto af noget af vores persille. I dag havde jeg så en rest pinjekerne stående, der endda var ristede, så nu var det nu. Og hold da helt op, hvor er det både nemt og smager godt. Det blev så lidt min udgave af pesto, for selvfølgelig havde jeg ikke tjeket om jeg havde de andre ingredienser til pesto. Jeg brugte pestoen straks til den kartoffelsalat vi fik her til aften. Piv-lækker kartoffelsalat, som kommer på bloggen i morgen.


Persillepesto

  • 25 gr rengjort persille
  • 40 gr ristede pinjekerner
  • 1 fed hvidløg
  • ½ dl olie
  • 2 spsk æblecidereddike
  • 1 spsk hytteost
  • salt, peber

Kom alle ingredienser i din blender og kør til det er helt glat og fint. Smag til med salt og peber, – sådan. Mere var der ikke. Så enkelt og nemt får du et lille glas pesto af den skønneste slags.

Du kan nemt lave en lidt større portion, for den kan holde sig i køleskabet en uges tid, og den bruges hurtigt.

Print

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*