Sådan en mandag, er det dejligt at have 2 bøffer i fryseren, der er formet og klar til at smide på panden. En pose hvidkål fra Sønderjysk Kål, et par kartofler og så er der snart klar til en middag.
Oksehak fra køer der har været på græs
2 store rødløg
Gammeldags hvidkål:
Sønderjysk Hvidkål
Økologisk smør
Økologisk fløde
salt og peber
Sovsen:
3 store æbler der var ved at få et par pletter
Lidt rørsukker
En god spiseskefuld af min æblesmør
Bøfferne steges gyldne på panden i lidt smør
Løgene skæres i skiver og steges med den sidste stegetid på panden
Kålen kommes i en gryde med en god klat smør og spædes op med fløde til
det har en passende konsistens. Smages godt til med salt og peber.
(man skal altså smage mange skefulde for at være sikker)
Æblerne skrælles og skæres i mindre stykker, dampes møre i en gryde og smages til med sukker og æblesmør.
Vi fik lige de sidste kartoffelmosreder fra i går til også.
Ja så er det bare at servere.
Velbekomme.
Skriv din kommentar her