MADBLOG & LIVSSTIL

Jeg nyder virkelig at lave absolut intet. Det er en luksus, som jeg slet ikke vil undvære. Bare en uge eller 2, så energien rigtig bliver ladet op.
Derfor bliver der heller ikke lavet de helt store kreationer i mit køkken lige nu, men rent faktisk er appetitten heller ikke ret stor. I ferien kører vi helt sikkert efter devisen – lidt men godt.

Denne lille enkle ret med rejer og helt nye skud fra squashplanten var en af de helt enkle, lette men absolut gode frokostretter, som vi har fået en af dagene i ferien. Den er hurtig lavet, smager super godt og fylder ikke mere end at der er plads til en lille is senere på dagen. Retten er også rigtig god som forret, mens I venter på at grillen skal blive varm og klar.

 

[ingredients title=”Enkel ret med rejer og squash”]
2 personer til forret / lille frokost

  • ca. 100 gr nyplukkede squash (fjern kernerne hvis dine squash er store)
  • 120 gr rejer
  • 100 gr smør
  • 50 gr frisk esdragon (eller brug lidt af den tørrede)
  • salt og peber
  • Citron tang-perler

Skær dine squash i 10 cm strimler. Har din squash kerner, kasseres disse. Jeg bruger de helt små squash, når de er ca. 10 cm. De smager rigtig godt, og skal blot skæres over i 4 dele på langs. Jeg steger dem ikke, fordi jeg godt kan lide den sprødhed det giver retten.

Smelt smørret i en gryde. Det må gerne brune ganske lidt. Bland finthakket esdragon (eller 2 tsk tørret) i smør og hæld lidt af det ud over squashene.

Top med rejer og citronperler. Har du ikke citronperler, kan du i stedet lægge et par citronskiver ved. Giv retten lidt salt og peber inden servering.

Servér med flutes eller gerne brydebrød til. Husk retten skal serveres straks, mens smørret stadig er lunt.

[/ingredients]

print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Flere
opskrifter