• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
Jensens Madblog » Kager » Små Konfektkager

Små Konfektkager

Udgivet: 9. nov. 2012. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 9. feb. 2023.

Normalt når jeg har kagerester, kommer jeg dem i fryseren til der er nok til en omgang Romkugler. Men de 3 sidste skiver af krydderkagen, skar jeg i strimler og dyppede i chokolade. Et drys kokos hen over, og vupti, så var der lækre snitter til kaffen. Al slags tørkage kan anvendes.

Der er jo ikke nogen opskrift, så I får et par billeder til inspiration.

Mere inspiration

  • skildpadde kys
    Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • ølkage opskrift
    Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • et billede med kiksekage uden palmin
    Nem kiksekage - opskrift med eller uden palmin
  • makronkager med makroner
    Makronkager - små kager med makroner

Se mere indhold på bloggen

fastelavnskage i fad eller bradepande

Fastelavnskage i fad eller bradepande

NO|8 Dessert

Wasabi Kartoffelsalat

Sådan forhøjes madens velsmag

ÆbleSnitter

Æblesnitter

Sunde Muffins

100 elever spredte øko-budskaber til fødevaremesse

Anmeldelse af DeLonghi espressomaskine

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Brunkål - den rigtige opskrift på karamelliseret kål
  • Wok med svinekød, kokosmælk og nudler
  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør

Copyright © 2025 · Jensens Madblog.