MADBLOG & LIVSSTIL

Pasta med Gorgonzola

Nogen gange skal det gå hurtigt, og sådan var det lige i dag. Der skulle mad på bordet, og det skulle være nu. Pasta er super her, og det kan varieres i det uendelige. Hurtigt kom der fuldkornspasta i gryden, mens der blev lavet en gorgonzolasovs. Vupti, 15 min og der var serveret.

Arr tænker I måske, er det nu noget at fylde bloggen med, - men jo, nu har jeg jo taget billeder, så skal I altså også have dem 🙂

Det viser nemlig også, at der ikke altid er store og kreative retter på bordet her. Vi har, som alle andre, også dage hvor vi springer over hvor gærdet er lavest. Nul grøntsager og nul kød, Bare noget der mætter, men derfor må det jo godt smage godt. Og heldigvis for det. For der skal jo også være plads i vores liv til alt det andet vi går og roder med. Eller lige nu sidder jeg nu mest, for jeg er blevet fanget af en af Sara Blædels spændende bøger. Og den er fantastisk svær at slippe igen. Og jeg kan love jer, at der kan læses både når man rører i gryden, spiser eller vasker op. I badet kniber det vist lidt 😉

Ups er da lige ved at glemme opskriften på den gode Gorgonzolasovs. Den kommer her:

1 fed hvidløg
1 stk forårsløg
50 gram gorgonzola ost
en håndfuld frisk basilikum
salt, peber
50 gram smør
lidt mælk

Smelt smør i en gryde og kom finthakket hvidløg og forårsløg i tynde skiver i. Vend dem rundt. Tilsæt osten i mindre stykker og smelt over svag varme. Smag til med salt og peber, og tilsæt hakket basilikum. Mælk kan evt. tilsættes hvis en tyndere konsistens ønskes.

For at give sovsen lidt modspil, kan man vende pastaen i reven citronskal og en anelse citronolie (citronsaft). Servér straks.

Må I alle få en eventyrlig tirsdag!

 

Mere indhold til dig

Skriv din kommentar her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *