• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
Jensens Madblog » Frokost & Forret » Forretter » Hapsere til velkomstdrinks

Hapsere til velkomstdrinks

Udgivet: 16. feb. 2017. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 9. feb. 2023.

 

Inden vi ser os om, er foråret her og dermed også konfirmationerne. Eller måske skal du have gæster i weekenden, og har lyst til at imponere dem lidt med velkomstsnacksene. Ja det kan jo også være du bare har lyst til at forkæle dig selv. Det må vi absolut ikke glemme.

Men lige meget hvad, så er her en idé til de sødeste, lækreste og mest dekorative små hapsere. Der skal en lille smule forberedelse til, men ikke det store. Vil du selv lave din pasta, kan du nemt gøre det, men du kan også købe nogle gode pastaplader i køledisken hos dit supermarked. Det er bare vigtigt, at de er bløde. Er de ikke det, kan du lægge dem kort tid i vand, så de bløder op.

[ingredients title="Elegante Pastasnacks"]
Ferske pastaplader
friske rejer
100 gr flødeost eller rygeost
25 gr cremefraiche
Cavi·art® 'Lakserogn' Perler
Lidt citronsaft
Dild
lidt smeltet smør
Salt og peber eller Fiskesalt fra Mariager Saltcenter

Skær pastaplader ud i strimler eller firkanter - du bestemmer. Smør dem på begge sider med smør og læg dem over læg dem på en bageplade. Man kan vælge at bage dem på denne måde, men man kan også folde lidt sølvpapir eller endnu bedre, finde noget der kan tåle varmen, og lægge stykkerne over så de buer.
Bag dem ved 200 grader til de begynder at blive brune i kanten.

Rør flødeost eller rygeost sammen med creme fraiche og smag til med salt og peber ELLER Fiskesaltet og med citronsaft.

Perler og rejer dryppes godt af.

Sprøjt lidt af osten ud på alle pastasnacks og pynt med rejer, perler og dild.

Det er en ganske enkel udgave, som kan varieres i det uendelig. Pastachipsene er fine og sprøde og smager rigtig godt til et glas hvidvin,gerne med lidt bobler.

[/ingredients]

 

Mere inspiration

  • Søde porrer til forret
  • Spyd med pasta-pizza
  • Bagte agurker
  • Søde kartofler med Bønnesalsa

Se mere indhold på bloggen

Baconkartofler med Trøffel Caviart

Uge 43

Pestomørbrad med Rosenkål og bagte Rødbeder

Madplanen Uge 47

Karlsens Krydderier & bog af Claus Holm

Svesket chokoladekage

Jule Kransekager

Sommerlig Spidskål

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Brunkål - den rigtige opskrift på karamelliseret kål
  • Wok med svinekød, kokosmælk og nudler
  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør

Copyright © 2025 · Jensens Madblog.