Madplan Uge 50

MANDAG:

Julemedister og frikadeller med Gammeldaws hvidkål.
Jeg har købt en lækker økologisk medister, som skal nydes.

TIRSDAG:

Julepimpet Farsbrød lavet ud fra denne her opskrift, men med fyld af rosiner, kanel og hvad der ellers giver lidt julesmag.

ONSDAG:

Simregryde – en rest vi har i fryseren, og som er lige til at tage op og varme. Serveres med perlespelt og rødkålssalat.

TORSDAG:

Biksemads dagen – med rester af frikadeller, medister og farbrød.

FREDAG:

Lakridskylling i Wok – dejligt med lidt hurtigt fredag aften. 

LØRDAG:

Økologisk julemiddag
Gå økovejen og brug de skønne økologiske produkter når du forbereder julemiddagen. Bliver noget med flæskesteg med tilbehør, og lidt sødt til kaffen.

SØNDAG:

Rester fra lørdagens julemiddag. Og så skal det 3. lys i adventskransen tændes, mens vi hygger med små hjemmelavede Bounty.

 

WEEKEND-KAGER:

Berlinere skal der til, og nu er tiden vist inde til at få dem bagt. De er faktisk ikke så slemme at lave selv, og de smager meget bedre end bagerens.

Print

Skriv gerne en kommentar - det gør mig altid glad.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*