• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
  • skildpadde kys
    Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • gulerodssuppe med torsk
    Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • hokkaidosuppe med bacon
    Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • verdens bedste æggekage
    Æggekage på pande med lækker salat
  • mørbradgryde med champignon og paprika
    Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • grøntsagsgryde med hakket oksekød og spidskål
    Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • ølkage opskrift
    Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • hakkebøf med bløde løg
    Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør
  • millionbøf med pasta eller kjartoffelmos
    Lækker millionbøf med pasta eller kartoffelmos
  • et billede med kiksekage uden palmin
    Nem kiksekage - opskrift med eller uden palmin
  • makronkager med makroner
    Makronkager - små kager med makroner
  • luksus hindbærsnitter
    Luksus hindbærsnitter med crumble
Jensens Madblog: Forside » Salater

Enkel salat med Rødbeder

Udgivet: 27. jan. 2015. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 9. feb. 2023.

Mandag og tom køleskab. Kender I det?
Man har været væk det meste af weekenden, og kommer hjem til et tomt køleskab. Ikke fordi nogen har spist det der var, men fordi man ikke har fået købt ind. Men det er en god idé at forsøge at klare sig igennem mandagen, for de fleste butikker får først nye og friske varer tirsdag. Men der lå da et par rødbeder og nogle enkelte rosenkål i grøntsagsskuffen, så en salat kunne det bliver til. Og det blev faktisk en ret god en alligevel.

2 rødbeder
5-6 rosenkål
1 lille løg
lidt nigellafrø
1 spsk olivenolie
1 tsk æbleeddike
1 tsk honning
lidt citronsaft
salt og peber

Skræl og riv rødbederne. Vask og snit rosenkål i tynde skiver. Skær løg i små tern.
Bland salaten, og bland olie, eddike, honning og citronsaft til en dressing og smag til med salt og peber. Kom salaten i en skål, hæld dressingen over og pynt med et drys nigellafrø.
Servér med noget lækkert brød til.

 

Mere inspiration

  • Laksesalat med Rygeost
    Laksesalat med rygeost og æble
  • Søde porrer til forret
  • Sommersalat med kartofler
  • Snackpeber med fyld

Se mere indhold på bloggen

Bagt krydderlaks med pasta

Italienske Cornflakeskager

Burger med Gulerodsbrud

Cantaloupe Brud

Appelsinkaffe

Ganerenser Champagnesorbét

Pasta med Blomkålssovs

Friteret æg på biksemad

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør
  • Lækker millionbøf med pasta eller kartoffelmos
  • Nem kiksekage - opskrift med eller uden palmin

Copyright © 2023 · Jensens Madblog.