MADBLOG & LIVSSTIL

Er du ved at være træt at blommer her på bloggen? Jeg er ikke træt af at spise dem endnu. I dag har jeg også fået nogle poser i fryseren, så der er til venter, og der er også kommet nogle på glas sammen med vodka. Det skal gerne bliver til en god blommesnaps.

Senere skal jeg bage min Blommekage, som skal med på arbejde i morgen. Mon ikke det gør lykke? Kollegaerne skal jo forkæles lidt, når jeg nu holder 3 ugers ferie.

blommer-pind-kanel

Men i aften, da vi var færdige med at grille, skulle vi lige udnytte restvarmen på grillen. Og der blev smidt et par spyd med blommer på. Næste gang skal der en lille klat marcipan i midten og måske en lille, sjat whisky.

blommer-grill-small3 blommer pr. mand
1 træspyd pr. mnd
sukker og kanel
2 tsk blødt smør
makroner

Skær blommerne igennem og fjern stenen. Rør smør, sukker og kanel sammen med fintknuste makroner til en fast masse. Tril små kugler på størrelse med stenen, og læg dem i blommen som samles igen inden den stikkes på træpinden.
Lav 3 blommer på hver pind.

Kommes på grillen til de er let bløde, uden at være smattede.

Serveres med iskoldt creme fraiche, eller letrørt vaniljeis.

kanel-blommer-grill

grillet-blomme-creme
Det var ikke kun os der kunne lide blommerne og kanelsukkeret – en hveps havde rigtig travlt med at “slikke” min tallerken bagefter.

hveps-tallerken

print

2 reaktioner

  1. Mange tak, – hvepsene sværmer jo om blommerne 🙂

    Vores træ har båret helt enormt mange blommer i år. Endda så mange, at 2 store gren desværre er knækket af.

    Hilsen Ellen

  2. Fedt billede af hvepsen 😀

    Vores blommer er slet ikke i nærheden af at være modne, men lur mig… om jeg ikke får afprøvet nogen af dine opskrifter, når de er.

    – Pia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Flere
opskrifter