• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
Jensens Madblog » Frokost & Forret » Frokost » Hotbeef med ovnkartofler

Hotbeef med ovnkartofler

Udgivet: 23. aug. 2012. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 9. feb. 2023.

Jeg ved nok, at der i USA findes noget lignende, men jeg ved ikke hvad de kalder dem. Jeg kalder mine for Hot Beef, fordi de er som Hot Dogs, men blot med bøfkød i.

Brøddene bagte jeg selv, men købte kan selvfølgelig også anvendes, og fyldet kan varieres efter hvad man har i køleskabet. Egentlig er det bare en cheese-burger, men lyder mere sjov at kalde dem Hot Beef 🙂

Jeg havde ikke lige løg, men fandt istedet for et spidskål, som kunne skæres i tynde strimler og frituresteges så de blev som løg.

Hot Beef Brød
3 dl vand
50 gr økologisk gær
1 dl olie
1 æg fra fritgående høns i frugtplantagen
3 tsk salt
ca 600 gr hvedemel

 

Gær røres ud i det håndvarme vand. Ægget tilsættes og det sigtede mel og salt sammen med olien. Ælt dejen godt så den er smidig.
Hæves tildækket ca ½ time
Den hævede dej formes til 10 pølsebrød og sættes på plade, hvor de efterhæver ca 15 min.
Smør dem med sammenpisket æg og bag dem ca. 15 min.

Imens de bager, kan fyldet laves.


Kødfyld
(2 - 3 personer )
200-300 gr oksekød, hakket
salt, peber, hvidløg og andre krydderier du har lyst til
½ dl vand
2 stilke blegselleri i skiver
1 gulerod, groft revet
2 forårsløg i skiver

Kødet brunes i lidt olie til det er skilt. Blegselleri, gulerod og forårsløg tilsættes sammen med krydderierne og vand. Småsimrer et kvarters tid.

Når brødene er bagte og let afkølede, og kødet er klar, skæres brødene over eller lidt op og fyldet med kød, løg, en stibe sennep og revet ost. Kommes ind i ovnene til osten er smeltet.

Inden servering åbnes de let og der kommes agurkesalet og lidt ketchup inden i Hot Beef.

Serveres med Ovnbagte kartofler.

 

Mere inspiration

  • verdens bedste æggekage
    Æggekage på pande med lækker salat
  • billede til hjemmelavet pizza
    Hjemmelavet pizza - smidig pizzadej
  • Søde porrer til forret
  • Spyd med pasta-pizza

Se mere indhold på bloggen

Stubbe i Fad - Pandekager med fyld

Faaborg - en smuk købstad

Thai inspireret salat

Lille nem fredagsanretning

Gurkemole

Hindbær Konfekt

Big Nuggets med naturris

Karryburger med ris

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Skriv din kommentar her Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  1. Ivar

    november 07, 2018 at 4:13 pm

    Sjovt at se den opskrift.
    Jeg laver det somme tider, hvis jeg har en rest kødsovs af en eller anden slags (millionbøf, chili, cottage pie, sugo, keema matar e.l.).
    Troede ærligt talt, at det var mit eget skøre påfund.
    Mvh
    -ivar

    Svar
    • Ellen

      november 07, 2018 at 6:24 pm

      Åh ja kender det. Men det er da dejligt at finde andre der også bruger resterne på kreative måder. Og det smager jo godt 🙂

      Svar

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Brunkål - den rigtige opskrift på karamelliseret kål
  • Wok med svinekød, kokosmælk og nudler
  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør

Copyright © 2025 · Jensens Madblog.