Sarah Bernardt

Så skal I have billederne af mine Sarah Bernardt kager, for de blev virkelig gode. Jeg havde denne gang valgt at bage bundene selv, og de er både nemme og smager fantastisk. Kan slet ikke sammenlignes med købemakronerne, som jeg ellers har brugt.

Jeg har købt Puf-sukker ved Specialkøbmanden, og et sted læste jeg at det stadig ville puffe, når man kom det på chokolade. Og ja det puffede, men var desværre ude i køkkenet inden de kom ind på bordet. Man skal ikke komme dem i fryseren, hvis der er puf-sukker på – det ved jeg til næste gang.

Bundene lavede jeg dagen inden de skulle bruges, det synes jeg de bliver bedre af.

Bunde – Makroner
275 gr økologisk marcipan
1½ dl sukker
2 æggehvider

Det hele blendes godt sammen med Bamixen, så det bliver til en luftig masse.
Sættes på bagepladen med en teske og trykkes lidt flade, så det bliver til pæne runde bunde. De hæver ganske lidt og flyder lidt ud, men ikke meget. Jeg brugte silikone-pladen til mine macarones – de passede lige præcis i størrelse.
Står ca ½ time og tørrer lidt inden de bages i en 175 gr varm ovn i små 20 min.

Jeg havde valgt at lave 2 forskellige slags fyld, den ene  inspireret af  Chocolat´s lækre udgave med hindbærtwist.

Hvid Chokolade
2 dl fløde
150 gr hvid chokolade
frysetørret hindbær

Fløden varmes op og hældes over chokoladen, der er skåret i små stykker. Rør rundt til chokoladen er helt smeltet.
Står i køleskabet til næste dag, hvor den piskes op og smages til med frysetørret hindbær. Egentlig skulle der friske hindbær i, men det havde jeg ikke lige.

Daim Chokolade
200 gr Chokolade med daim
3 dl fløde

Også her varmes fløden, hældes over chokoladen og står til næste dag, hvor den piskes op til en let creme.

På halvdelen af bundene smørres den hvide chokolade på i små toppe og på den anden kommes daimchokoladen.

Kommes i fryseren i en times tid.

Chokoladen til overtræk smeltes i vandbad og kagener overtrækkes kolde med chokoladen. Jeg tog kun nogle stykker ud af fryseren ad gangen.
Pyntes med f.eks. hakkede pistacienødder, frysetørret hindbær og puf-sukker.

Kagerne skal stå på køl intil de skal spises – kan fryses.

Print

Skriv gerne en kommentar - det gør mig altid glad.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*