MADBLOG & LIVSSTIL

Når man leger i køkkenet hele lørdagen, så ligger den ugentlige rengøring altså stadig og venter om søndagen. Så vi lagde ud med støvklud og støvsuger søndag formiddag, og det var rent faktisk hurtigt klaret. Så var der også en hel dejlig lang søndag tilbage.

Den foregik først med lidt planlægning af et nyt køkkenbord, som vi længe har talt om at få lavet. Der blev målt, og beregnet og endelig blev træet hentet. Inden længe er der så et plankebord til mit køkken. Gemalen er igang, og jeg er sikker på det bliver godt. Bordet skal have bordpladeolie til sidst, og jeg tror nok det skal være i drivtømmergrå. Men det er ikke helt fastlagt endnu. Hvad han ikke ved endnu er, at bliver det rigtig godt, vil jeg da også gerne have et plankebord i stuen 😉

Vores kat, Felix, følger arbejdet, – altså lige undtagen når rundsaven anvendes. Det bliver for højt for ham.

Frokost skulle der også til, når der sådan arbejdes i værkstedet. Så jeg serverede Elvis Presley sandwich og ét glas øl. Det blev ret så godt modtaget.

Jeg har søgt en del på nettet efter den helt rigtige opskrift, – den sandwich som Elvis altid spiste. Men der er mange udgaver af den. Nogle har marmelade i, andre er vendt i æg og mælk og sådan kan jeg fortsætte. Så jeg valgte den, jeg følte kommer nærmest. Altså med peanutbutter, banan og bacon.

[ingredients title=”Elvis Sandwich”]
2 sandwich

  • 4 skiver sandwichbrød
  • 2 bananer
  • ca. 4 store tsk peanutbutter
  • 6 -8 skiver bacon
  • smør til at stege i

Start med at smøre de 4 skiver brød med peanutbutter. Skær bananerne i skiver på langs og fordel dem på de 2 af skiverne.
I en pande steges baconskiverne sprøde og drypper kort af på et stykke køkkenrulle. Læg dem ovenpå bananerne.
Slut med at lægge det stykke brød med kun peanutbutter øverst og tryk dem let sammen.

Kom lidt ekstra smør i panden du stegte baconskiverne i og steg nu dine sandwich på begge sider, så de bliver sprøde og gyldne. Tryk dem lidt sammen med paletkniven, under stegningen.

Servér straks.

[/ingredients]

De smager faktisk rigtig godt, selvom jeg synes det er en underlig blanding. Marmeladen kan jeg ikke lige forestille mig, men hvem ved. Måske det alligevel også er godt. Elvis var ikke bare god til sang og musik, han havde sørme også forstand på at sammensætte den helt rigtige sandwich. Her blev vi enige om, at den må være ret så sund når der er bananer i.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Flere
opskrifter