• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
Jensens Madblog » Hoved- & Småretter » Kødretter » Rester med kartoffelmoslåg

Rester med kartoffelmoslåg

Udgivet: 20. feb. 2012. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 9. feb. 2023.

Nogen gange glemmer jeg at tænke mig om, inden jeg blander noget sammen. Sådan var det i dag.

Jeg havde en rest af kødet fra i går, og tænkte, at det kunne blive en dejlig ret med kartoffelmoslåg. Og det smagte bestemt også godt, men farven var meget speciel 🙂

For resten af kartoffelmos var ikke så stor, og da der også var en rest af rodfrugter synes jeg de kunne komme med i. Så jeg mosede dem, og kom dem i - og vupti var der lilla/rød kartoffelmos. Sådan!  Der var jo rødbeder i rodfrugterne.

Ikke helt så indbydende som meningen var, men nu var skaden sket og det skulle spises. Og det blev det også, endda med god appetit.

Kødresterne blev skåret i tern
Svitses i lidt smør
1 løg kommes ved, og når det hele er har taget lidt farve, kommes
1 glas økologisk tomatpuré ved
samt oksefond til det dækker.

Koges i ca. 1 time - eller til kødet er mørt. Mit var inderlår, så krævede den lange kogetid.

Når kødet er mørt smages det til med salt og peber og kommes i et ildfast fad. Ovenpå kommes den røde/lilla kartoffelmos.

Varmes igennem i ovnen i ca 15 min.

Bagefter en god kop kaffe af denne skønne kaffe...... jeg elsker den pose. Den er da bare flot - og når kaffen også er god og tilmed økologisk, er den helt perfekt.

Mere inspiration

  • Koteletter i fad
  • Citron Koteletter & Salat
  • Flæskesteg med fyld
  • Grøntsager i Sennepssauce

Se mere indhold på bloggen

Hjemmelavet Leverpostej

vandbakkelser opskrift

Vandbakkelser med hindbærskum

Forloren Hare med stegte pærer

Madplan uge 6

Varm Solbær Cocktail

Flødehapser med tang

Lørdagshygge med Tapas

Pasta med Blomkålssovs

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Brunkål - den rigtige opskrift på karamelliseret kål
  • Wok med svinekød, kokosmælk og nudler
  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør

Copyright © 2025 · Jensens Madblog.