Mørbrad med pesto og bacon samt kartofler med birkes.

3 mørbradbøffer, koteletter eller andet kød
Pesto
Bacon
salt, peber

Bøfferne brunes på en varm pande med smør. Kommes i et ildfast fad og smøres med pesto. Jeg havde en god en, som jeg havde købt på et marked i Odense. Ovenpå kommes bacon. Panden koges af med lidt vand og kommes ved bøfferne.
Står i ovnen ved 200 gr i ca 30 – 40 min, alt efter hvilket kød det er.

Kartofler skrælles og skæres midt over. Kommes i en pose med lidt olie, blå birkes, hvidløg  og salt. Posen rystes – shake it baby – og hældes ud i et andet ovnfast fad.

Kommes ind i ovnen i små 30 min.

Sovsen lavede jeg af væden fra kødet, lidt fløde og smagte til med tyttebærsyltetøj. Nårh ja og salt og peber.

Tyttebær ligger i et lille blad fra basilikum.

Kartoflerne var specielt lækre. De kan varmt anbefales.

Vin skal der også til – glem den endelig ikke :)

Print

Skriv gerne en kommentar - det gør mig altid glad.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*